Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Održali trening pregovaranja u kriznim situacijama

Udruga „Maslačak“ Križevci je organizirala petodnevnu radionicu “Trening prezentacijskih i pregovaračkih vještina u kriznim situacijama”, od 18. do 20. svibnja te od 23. do 24. svibnja 2022. u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ Križevci u okviru EU projekta „Budimo ruka podrške“.

Jedna od glavnih tema radionice bila je komunikacija i odnosi s javnošću, a izvoditelj je bio prof. Darko Kobetić, ravnatelj  Centra znanja PROFECTUS. Na radionici su sudjelovali zaposlenici i volonteri iz Udruge „Maslačak“ Križevci kao nositelj projekta, Udruge „Mali princ“ Đurđevac i OSIT Bjelovar kao partneri te Centar za mlade Križevci kao suradnici na projektu.

Sudionici su kroz interakciju snimali video materijale, osmišljavali kampanje, izrađivali plakate te su se pomaknuli od tradicionalne percepcije odnosa s javnošću. Trajanje projekta je 12 mjeseci te će se kroz to vrijeme osposobiti predstavnike OCD-a za prikupljanje sredstava te transparentno vođenje organizacija, osnažiti predstavnike OCD-a i volontere za razvoj socijalnih usluga i pružanje učinkovitih odgovora u kriznim situacijama te osvijestiti lokalnu zajednicu o važnosti OCD-a i uslugama koje one pružaju posebno uslijed kriznih situacija. Projekt se provodi s ciljem razvoja OCD-a na području Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije i ublažavanja problema nastalih u kriznim situacijama.

FOTO Udruga Maslačak

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

MEĐIMURSKI PODUZETNIK ČEKA NOVI GUP

Garaže vile Lendvaj se uskoro ruše, zgrada i dalje na čekanju

brza intervencija đurđevačkih vatrogasaca

FOTO U Đurđevcu se zapalio automobil, gasili ga vatrogasci

obilježen dan općine Novigrad Podravski

Načelnik Brljek: Mnogo radimo, ali najvažniji su ljudi, prijateljstvo i zajedništvo


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati