Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Održana edukativna radionica Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji

U utorak, 18. svibnja u 6. d razredu Osnovne škole Braće Radić održana je edukativna radionica o gospodarenju otpadom ‘Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji’. Prezentaciju o pravilnom razvrstavanju i odvojenom prikupljanju otpada održala je Kristina Ribić, tehnolog gospodarenja otpadom u Komunalcu. Školarci su imali priliku saznati u koji spremnik što odložiti, a predstavljen je i video o novom postrojenju u Kompostani Herešin u kojoj se proizvodi kompost prve klase DomKo.

Na kraju radionice posjetio ih je Mirko Reciklirko koji je za svakog školarca pripremio brošuru u kojoj mogu pronaći informacije o vrstama otpada koji se odvaja na kućnom pragu, na zelenim otocima, u Reciklažnom dvorištu Herešin i u Kompostani Herešin.

Komunalac d.o.o. kontinuirano provodi edukativne aktivnosti već više godina počevši od najmanjih uzrasta u vrtićima i školama uz razne kreativne i edukativne radionice. U sklopu ove aktivnosti školarci su pokazali vlastito znanje o pravilnom odvajanju i odlaganju otpada u pojedine spremnike te naučili kako se odgovorno ponašati prema okolišu.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Radovi u podravskom mjestu

Ovaj se poštanski ured privremeno zatvara

radovi vrijedni 80 tisuća eura

Obnavlja se 820 metara ceste koja spaja dvije županije

U SKLOPU LJETA NA ZRINSKOM

Belupo predstavlja nove B.Fit shakeove, dijele se savjeti o zdravlju

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati