Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Održana Šetnja kroz naivu u Hlebinama

U organizaciji obrta Stari zanati, čiji je vlasnik Tihomir Želimorski, u Hlebinama je prošli vikend održana turističko-edukativna manifestacija Šetnja kroz naivu u Hlebinama. Manifestaciju je otvorio župan Darko Koren te zahvalio svima uključenima na doprinosu očuvanju naivne umjetnosti. Podršku manifestaciji dali su i pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev, načelnica Općine Hlebine Božica Trnski, ravnatelj Muzeja grada Koprivnice Robert Čimin sa suradnicima, a sudjelovali su i umjetnici iz Udruge hlebinskih slikara i kipara naive.

U Galeriji naivne umjetnosti u Hlebinama održano je događanje „Amazing moments WS“ – baština u funkciji razvoja destinacije: „Ivan Generalić – digitalizirana prezentacija baštine“. Na događanju je predstavljena hologramska tehnologija nabavljena kroz projekt, kao i katalog, a održana je i rasprava – digitalna tehnologija i baština u funkciji razvoja destinacije, primjer naivne umjetnosti. Također, održana je i likovna kolonija „Alpe Adria Šetnja kroz naivu“, brojne sportske aktivnosti, kulturno-umjetnički program te promocija prirodne baštine i gastronomije.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ONA JE JEDNA OD 2399 HRVATA ROĐENIH NA RIJEDAK DATUM

Dunja je šesnaestogodišnjakinja koja danas slavi svoj četvrti rođendan

Već će ove godine stvarati hlad

Radnici Komunalca bolesne lipe zamijenili stablima javora

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati