Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PODJELA ĆE BITI PRVI DAN ŠKOLE

Općina će učenicima kupiti bilježnice i radni materijal, imaju obavijest za dio roditelja

Općina Peteranec nedavno je na svojim stranicama objavila odluku o kupnji bilježnica i radnog materijala za učenike osnovne škole s prebivalištem na području općine u školskoj godini 2023./24.

Tako će za učenike od 1. do 4. razreda osigurati sljedeće: dvije grafitne olovke, gumicu, šiljilo, drvene bojice, flomastere, pastele, glinamol, plastelin i vodene bojice, kao i šest bilježnica s crtama, dvije bilježnice za matematiku i jednu bilježnicu za geometriju. Učenici od 5. do 8. razreda dobit će tehničku olovku, mine za tehničku olovku,  gumicu te deset bilježnica s crtama, dvije bilježnice za matematiku i jednu bilježnicu za geometriju.

Bilježnice i radni materijal učenicima polaznicima Osnovne škole Fran Koncelak Drnje, Područne škole Sigetec i Područne škole Fran Galović Peteranec će biti podijeljene u školi prvi dan škole, dok za učenike koji polaze druge osnovne škole, a imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Peteranec bilježnice i radni materijal trebaju doći osobno preuzeti roditelji odnosno skrbnici krajem kolovoza 2023. godine u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Peteranec, na adresi Matije Gupca 13, Peteranec.

Općina Peteranec će od ravnateljice Osnovne škole Fran Koncelak Drnje te Područne škole Sigetec i Područne škole Fran Galović Peteranec zatražiti broj učenika po razrednim odjelima, a roditelji odnosno skrbnici učenika koji imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Peteranec, a polaze druge osnovne škole trebaju tu informaciju prijaviti najkasnije do 15. kolovoza 2023. godine u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Peteranec, na adresi Matije Gupca 13, Peteranec.

Foto: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

svjetski dan darivatelja krvi

FOTO/VIDEO Šibenčanin Tomislav stotu dozu krvi darovao u koprivničkoj bolnici nazvanoj po njegovom pradjedu

neće ga biti od srpnja do listopada

Hrvatska farmaceutska tvrtka prijavila nestašicu jednog poznatog anbitiotika

MOGUĆI DULJI PUT KOČENJA

Državni inspektorat ima važnu obavijest za vlasnike više od 10 modela BMW-a

MISLI NA ZDRAVLJE

Svi pored nje samo prolaze misleći da je običan korov: Ova je biljka lijek protiv glavobolje i grčeva, čisti krv, smiruje živce…

PONOVNO STAVLJANJE U PROMET

HALMED ima obavijest za građane vezano uz jedan poznati lijek

MISLI NA ZDRAVLJE

Ako imate ovaj zdravstveni problem, trešnje nikako nisu voće za vas


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati