Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ordinacija Podravskog: Imam išijas, kako si pomoći, osim lijekova?

Prije otprilike 30 godina operirala sam kralježnicu i dosad nisam imala nikakvih problema do unazad dva tjedna. Počela me jako boljeti noga (bol se proteže od desne strane donjeg dijela kralježnice pa sve do stopala). Doktor kaže išijas. Preporuka je da obavim MR kralježnice i pregled fizijatra. Od tableta mi je prepisala triput dnevno ibuprofene od 600 mg i Lupocet od 1000. Međutim, ne osjećam apsolutno nikakvu pomoć od tih lijekova. Od jučer sam krenula šetati i moram priznati, osjećam da to pomaže. Voljela bih da mi kažete kako si još mogu pomoći dok ne budem imala konkretne nalaze u rukama.

ODGOVOR:

Poštovana, zahvaljujem na vašem pitanju. Ako šetnja pomaže, samo nastavite. Od lijekova se još može probati i Gabapentin 300 mg koji se dozira 1+1+1 kapsula, isto se postupno uvodi. Dakle, krene se s 300 mg uvečer i onda za tri dana se doda 300 mg još ujutro pa za tri dana još 300 mg popodne.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Radovi u podravskom mjestu

Ovaj se poštanski ured privremeno zatvara

radovi vrijedni 80 tisuća eura

Obnavlja se 820 metara ceste koja spaja dvije županije

U SKLOPU LJETA NA ZRINSKOM

Belupo predstavlja nove B.Fit shakeove, dijele se savjeti o zdravlju


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati