Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ordinacija Podravskog: Ispada mi kosa, što da učinim? 

Imam problema sa štitnom žlijezdom već deset godina. Koristim terapiju letroks i odgovara mi. Sve do prvog poroda koji je bio u listopadu 2017.godine. U 2018. godini primijetila sam da mi kosa opada, ali iz početka nisam pridavala puno pažnje, jer kosa opada, sve dok mi i ostale dlake nisu počele opadati, a nova kosa ni dlaka nije rasla. U listopadu 2018. godine javljam se endokrinologu i dermatologu, daju mi da odradim određene nalaze, uglavnom svi budu uredni. I dobijem odgovor da mi je to stanje vjerojatno od stresa, jer sam imala velikih obiteljskih problema. Ubrzo ostajem u drugom stanju i ništa se tada nije moglo odraditi. Kako sam već bila bez dlaka, nisam mogla znati što mi se dogodilo poslije drugog poroda. Tako to shvaćam i nastavljam živjeti s tom činjenicom da ću biti ćelava. Ali hvala Bogu kosa počinje rasti početkom 2020. godine. Raduje me ta činjenica. U međuvremenu ostajem trudna. Problemi ponovno počinju dva i pol mjeseca poslije poroda, sve isto kao prvi put. Što da radim?

ODGOVOR

Svakako je potrebno napraviti određene laboratorijske nalaze kako bi se otkrilo što uzrokuje ispadanje kose. Ako niste bili, svakako preporučujem i pregled kod dermatologa.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati