Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ordinacija Podravskog: Nalazi su uredni, a bolovi ne prestaju

Već dugo osjetim nekad kratkotrajnu, nekad dugotrajnu bol u desnom donjem dijelu abdomena. Točno u području slijepog crijeva. Nekada se javlja svakodnevno nekoliko puta, a nekad je danima nema. Bolove nisam povezala ni s čim. Napravila sam RTG abdomena, UZV abdomena, kolonoskopiju – sve je uredno. Ostala sam bez dijagnoze, no moje patnje zbog bolova nisu stale. Teško se nositi s time evo već šestu godinu, psihički mi postaje sve teže.

Tješim se da je nešto ozbiljno, da bi pretrage nešto pokazale. Ginekološki ultrazvuk je uredan, osim što imam PCOS. Papa test uredan. Sve moguće krvne pretrage sam napravila i uredne su, čak i CA125 i HE4. Molim Vas za savjet – što napraviti, gdje se uputiti? Imam 26 godina. Ne uzimam lijekove, stolica i mokrenje uredni, u zadnje vrijeme stolica mekša (pripisujem to stresu).

ODGOVOR

Moguće je, čak i vrlo vjerojatno, da ste u pravu u pogledu stresa. Ipak, trebalo bi najprije isključiti organsku bolest, što su dosadašnje pretrage i potvrdile. Urološka bolest najvjerojatnije nije jer ne vjerujem da to do sada ne bi bilo jasno detektirano i dijagnoza otkrivena. Želite li biti sigurni, učiniti intravensku urografiju.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Radovi u podravskom mjestu

Ovaj se poštanski ured privremeno zatvara

radovi vrijedni 80 tisuća eura

Obnavlja se 820 metara ceste koja spaja dvije županije

U SKLOPU LJETA NA ZRINSKOM

Belupo predstavlja nove B.Fit shakeove, dijele se savjeti o zdravlju


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati