Organizatori pozivaju izlagače neka se prijave za Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima

Organizatori pozivaju izlagače da se prijave za izlaganje na 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 11. do 13. studenoga 2022. godine.

-Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije – navode u Županiji i ističu kako se Sajam održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1700 kvadrata zatvorenog prostora i 2500 kvadrata otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci (Ulica Potočka 26) u samom središtu Grada.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, izlagačima se nudi i mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o Sajmu, objavljen je na internetskoj stranici:  https://www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/default_obrtnicki_sajam_wide.asp?sid=6450&n=11

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro- izložbama, a očekuje se nastup oko 300 izlagača, uključujući i inozemne.

Zainteresirani se za sve informacije i prijave mogu obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije (Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica) na telefon: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com.

Veselimo se Vašem dolasku na 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI