Otvoren novi vrtićki objekt u Koprivnici – Vjeverica u bivšoj osnovnoj školi

Na mjestu bivše osnovne školena Vinici u Koprivnici, ovaj tjedan otvorena su vrata novoga Dječjeg vrtića „Vjeverica“. Novouređene prostore vrtića u pratnji ravnateljice Dječjeg vrtića Tratinčica Sandre Oreški obišli su gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž.

-Obećali smo da će Grad Koprivnica u narednom periodu riješiti problem vrtićkih kapaciteta. Ovo je jedan od važnijih koraka gdje je nekadašnja PŠ Vinica u potpunosti postaje vrtićki objekt. Dvije nove vrtićke grupe bit će smještene u novouređenim prostorima koji zaista izgledaju sjajno. Zahvaljujem se ravnateljici Oreški i ekipi iz Gradske uprave koja je doprinijela da završimo priču na vrijeme, a svim našim klincezama i klincima želim ugodan boravak u vrtićkom objektu na Vinici – rekao je gradonačelnik Jakšić.

O novim mogućnostima novouređenog vrtića upoznala nas je ravnateljica Sandra Oreški.

-U suradnji s Gradom Koprivnicom konstantno radimo na raznim strategijama kroz koje nastojimo poboljšati uvjete i kvalitetu rada s djecom, a ovaj vrtić upravo je dokaz da radimo dobar posao. U novoj pedagoškoj godini vrtić će pohađati ukupno 67-ero djece raspoređenih u četiri skupine. Riječ je o jednom ozbiljnom objektu koji se nalazi na lijepom mjestu okružen prirodom s mogućnošću provođenja raznih aktivnosti na otvorenom – kazala je ravnateljica Oreški.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI