Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ova dva znaka imat će najviše novca u svibnju

Financijski uspjeh donosi nam puno radosti i pozitivne energije, a astrolozi otkrivaju koji će znak zodijaka imati najviše sreće s novcem u svibnju 2022. godine! Iako će u mnogi znakovi imati turbulencije i probleme uslijed negativnog Plutona i retrogradnog Merkura, neki će ipak uspjeti pronaći svoj put ka obilju. Evo o kome je riječ:

Škorpion

Škorpioni su glavni financijski sretnici na kraju proljeća. Oni mogu trošiti novac na sebe, na svoju obitelj, zabavu, hobije. Period pomrčine ni na koji način neće utjecati na njihovu sposobnost predviđanja događaja. Što se tiče retrogradnog Plutona, on je generalno povoljan za Škorpione. Počet će vrijeme povećanog samopouzdanja, procvata unutrašnjih sila. Uspjet ćete ublažiti utjecaj retrogradnih planeta. U svibnju/maju će biti moguće ići na duga putovanja, poslovna putovanja. Oni Škorpioni koji se posvete novim projektima imat će veliku sreću. Kada je riječ o financijama, čekaju vas mir i stabilnost.

Strijelac

Strijelac će biti najsretniji u ovom periodu. Nepovoljne promjene u ponašanju planeta najmanje će utjecati na njih. To posebno vrijedi za Merkur, koji kreće unatrag. Retrogradni Pluton, koji je započeo svoje obrnuto kretanje 29. travnja, također neće moći natjerati strijelca da odustane od svojih ambicija. Oni će ostati posvećeni svemu što žele ostvariti, oslobođeni klišea. Trebaju nastaviti raditi stvari u kojima najviše uživaju. Iako astrolozi napominju da je period pomrčina kritičan, strijelci će moći ostati vjerni svojim planovima. U financijskom sektoru sve će biti relativno stabilno, usprkos posljedicama pomrčine. (pl)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PROŠTENJE

FOTO Prugovčani slave blagdan svete Margarete

U ORGANIZACIJI ŽUPA KALINOVAC I BUDROVAC

FOTO Mladi se družili uz kateheze, ples i igre

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati