Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ova tri znaka imaju najslabije živce: “Ne možete ni zamisliti razmjere katastrofe…”

Svaki horoskopski znak ima i dobre i loše strane. Neki, na primjer, imaju slabe živce. Ne mogu brojiti do 10 prije nego što puste svoje osjećaje, odnosno apsolutno ne filtriraju protok informacija koji iz njih proizlazi, makar će, kad se smire, možda požaliti zbog svoje brzopletosti. Pa, koji se znakovi ne znaju kontrolirati?

Ovan

Nemojte ga ni pokušati uvjeriti u nešto. Ovan je definitivno najnesputaniji znak zodijaka, što i ne čudi: njegov vladajući planet je Mars, bog rata. Ovan vrlo često gubi živce pokazujući svoj impulzivni karakter. Istodobno mu se teško smiriti, ne zna pregovarati i priznati svoje pogreške.

Lav

Promatrajući ga, mogli biste pogrešno pomisliti da je potpuno neagresivan i da neće praviti probleme bez razloga. Da, lav se ne miješa u tuđe svađe i u većini slučajeva nije ga briga što se događa okolo, dok je on na prijestolju i osjeća se kao kralj džungle. Ali ako netko pokuša (makar nesvjesno) poljuljati njegovo prijestolje, bitka je zajamčena. U takvim slučajevima lav je osvetoljubiv i beskrajno pakostan. Ne možete ni zamisliti razmjere katastrofe ako mu samo prijeđete put.

Strijelac

Kad strijelac gađa metu, stvarno ne voli promašiti. Ako ga netko pokuša zaustaviti, postaje vrlo agresivan. Strijelac o sebi ima vrlo visoko mišljenje i riječ “kompromis” nije mu poznata. Strijelac je vatreni znak, što znači da ima snažan temperament, strastven je i nije osobito taktičan. Ako mu pokušate stati na put, on će iskaliti svu svoju negativnu energiju na vama. To je, blago rečeno, neugodno. (atma.hr)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Problem s božićnim proizvodom

Lidl poslao važnu obavijest potrošačima alergičnima na kikiriki

REUSE radionica adventskih vijenaca

Djelatnici Komunalca izrađivali božićne aranžmane od materijala iz reciklažnog dvorišta i kompostane

potencijalno štetan po zdravlje

Veliki trgovački lanac: “Ako ste kupili ovaj proizvod molimo da nam se javite s računom”

POSAO SE NUDI I U PODRAVINI

Rastući trgovački lanac traži više od 200 radnika

ROK JOŠ SAMO SUTRA

HZMO objavio jako važan podsjetnik za dio umirovljenika

Obavijest potrošačima

Trgovački lanac dm iz prodaje povlači jedan proizvod i vraća kupcima novac

Upišite pojam koji želite pretraživati