Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ovaj koprivnički put nije baš idealan: Rupe na cesti su iz tjedna u tjedan sve veće

Cesta koja vodi do reciklažnog dvorišta u koprivničkom prigradskom naselju Herešin puna je udarnih rupetina koje vozačima stvaraju probleme. Već duže, kažu Herešinčani, nije sanirana nijedna rupa pa su oštećenja iz tjedna u tjedan sve veća.

– Najgora je situacija kad se moramo mimoilaziti jer smo onda jednostavno prisiljeni proći preko rupetina. Zbog toga stalno trpe amortizeri i na našim autima nastaju štete za koje ćemo na kraju sami morati snositi troškove – kažu Herešinčani.

Gradskoj upravi, dodaju oni, skrenuta je pozornost na udarne rupe, no cesta do reciklažnog dvorišta još uvijek nije došla na red za sanaciju. Nije potrebno reći da ovom prometnicom prolaze mnoga vozila, a vodi do prevažnih lokacija u vezi sa savjesnim odlaganjem otpada.

-Ako se nema novca ili ne trenutno postoje uvjeti za asfaltiranje, onda bi bio red da se rupe barem zakrpaju šljunkom kako ne bi nastajale štete na autima. U katastrofalnom je stanju i obližnji put koji vodi do skloništa za životinje Ottova kućica i Peteranca. I tu bi dionicu trebalo sanirati jer ne pamtimo kad je zadnji put tuda prošao greder koji bi poravnao podlogu i olakšao prometovanje tom dionicom – zaključili su Herešinčani.         

U gradskoj upravi ističu kako je nerazvrstana cesta do reciklažnog dvorišta u naselju Herešin pod upravljanjem Grada Koprivnice, dok je prometnica do Ottove kućice i naselja Peteranec izvan administrativne granice grada. – Cesta do reciklažnog dvorišta u planu je za hitno održavanje u svrhu otklanjanja oštećenja, a radovi će se obaviti u narednom razdoblju – navode u gradskoj upravi.

FOTO Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI