Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ovaj znak voli svim srcem kao nijedan drugi!

Ako ćete voljeti osobu rođenu u ovom znaku – istinski, ludo, duboko, potrebna vam je ranjivost kako biste mogli otkriti što to znači biti voljen svim srcem. Ljubav smatra najmoćnijom silom u svemiru, a on je najbolji, najvještiji upravljač te čarobne sile. Njegov najveći dar je njegovo srce – on voli i onda kada bi svi drugi odustali, jer on vidi i sićušnu zraku sunca koja mu govori da iza tame postoji svjetlo. U svojoj želji da njeguje i daje sve što je potrebno kako bi poboljšao svijet u kojem živi, on će se iscrpiti popravljajući stvari i ostavljajući ih boljima nego što ih je pronašao.

On je – RAK!

Rakove stalno kritiziraju zbog promjenjivog i često sumornog raspoloženja, ali važno je znati da mili  rak osjeća sve. Komunikacija je ključ ako želite izbjeći nesporazume koji bi mogli dovesti do romantičnog disbalansa. Slatka riječ ili promišljena gesta lansirat će ga u orbitu do zvijezda, a nepromišljen komentar ili nepotrebno ignoriranje bacit će ga u vrtlog mračnih sumnji i preispitivanja poput:  “Što sam učinio da ovo zaslužim?“. On osjeća sve i često čezne za vremenom koje će provesti u samoći, sa svojim mislima. S vremena na vrijeme možda ćete biti zbunjeni njegovom sposobnošću da istovremeno bude jednako sramežljiv i hrabar. Potrebna je nevjerojatna količina posla za pravog raka da se oslobodi od stvrdnute ljuske koja štiti njegove sirove emocije. Mnogi rakovi svoje partnere drže na distanci, dok još pliva po neistraženim vodama i ne uvjeri se da je “siguran”, jer on ne zna voljeti polovično. Iako voli biti spontan, rak se gnuša kratkotrajnih avantura, jer sebe čuva kao dar za posebnu osobu.

Rak je često kreativan i uvijek izražajan. 

Pažljivost karakterizira njegov stil u odnosima. K;ada vas jednom primi u svoje srce, uvijek ste mu na umu. On će za vas dati sve što ima, a zauzvrat je potrebno vrlo malo da bi bio sretan. Dovoljno je da se osjeća poštovano i sigurno među ljudima koje voli. Njegov partner treba biti senzitivan. Niste njegov prvi partner i bit ćete sretni ako budete onaj posljednji, a usput je važno znati da su ga mnogi povrijedili. On  ne traži od vas da iscijelite njegove rane, samo trebate znati kako mu je važno da vam može vjerovati, jer on će vam dati cijelog sebe. Njegova prošlost je protkana nedostojnim ljubavnicima, samo zato što još nije naučio koliko je nevjerojatna osoba. Njegov najveći dar je njegovo srce – on voli i onda kada bi svi drugi odustali, jer on vidi i sićušnu zraku sunca koja mu govori da iza tame postoji svjetlo. Rak će vam dati sve što biste mogli poželjeti u vezi, on oduvijek vjeruje da su bajke stvarne i da dvoje ljudi može živjeti sretno zauvijek. Njegova ljubav je čista, stvarna i 100 posto originalna. (atma.hr)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ONA JE JEDNA OD 2399 HRVATA ROĐENIH NA RIJEDAK DATUM

Dunja je šesnaestogodišnjakinja koja danas slavi svoj četvrti rođendan

Već će ove godine stvarati hlad

Radnici Komunalca bolesne lipe zamijenili stablima javora

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati