Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ovo su najjači horoskopski “igrači”: Lav je previše misaon da bi se mogao poigravati s nekim

Postoje igrači na ovom svijetu koji postoje isključivo u svrhu korištenja drugih i onoga što drugi imaju, a kada to učine, samo odšetaju bez imalo grižnje savjesti. Gledajući njihov horoskop, ne mogu čak ni izbjeći štetu koju rade. Ovo su najveći igrači i prevaranti zodijaka, nabrojeni po redu:

1. Škorpion

Rođen za igru, škorpion će iskoristiti sve vaše emocije i zatim će bezbrižno otići od vas. Dio zabave je saznanje da niste bili jednostavan cilj; oni vole borbu i igraju da pobjede.

2. Djevica

Djevica neće uložiti poseban trud da bi vas izigrala, osim ako hoće nešto od vas. Nemojte očekivati ​​ni hvala, iako, ustvari, možete očekivati da će vas zanemariti i ignorirati od onog trenutka kad dobije od vas što želi. Kad odluči da joj vas je dosta, reći će vam zbogom.

3. Jarac

Jarac voli iskoristiti vašu dobru prirodu, a zatim odstupi. Voli projicirati svoj bijes na druge, što ga čini jednim od najvećih igrača zodijaka. Ponekad mu je cilj samo izigrati nekoga i otići.

4. Vodenjak

Poznat po svojim obmanjujućim obećanjima, vodenjak se bavi davanjem lažne nade, a zatim povlači ponudu, taman kada pomislite kako je drag. On vas slomi prije nego što imate priliku shvatiti što se dogodilo.

5. Ribe

Pasivno-agresivni do samog kraja, ovaj je znak majstor obmane. Ako ribama date zajam, shvatit će to kao dar, stoga to imajte na umu. Taj novac nećete dobiti natrag.

6. Blizanci

Blizanci nisu namjerno zli zbog načina na koji tretiraju ljude, oni samo žele ono što je vaše i nemaju namjeru ikada to vratiti natrag. Ili plaćati za to. Morate imati na umu da se unutar svakog blizanca u osnovi nalaze dvije osobe – i to ih može učiniti vrlo promjenjivim i nepredvidivim.

7. Bik

Bik jednostavno želi ono što želi i on će to dobiti bilo da se mora poigrati s vama, ukrasti od vas izravno ili će vas nasilnim ponašanjem natjerati da mu date to što želi. Barem je iskren, reći će vam u lice da mu ništa ne značite.

8. Ovan

U ovom su znaku rođeni neki vrlo pametni ljudi, tako da ne djeluju bez savjesti. Ovnu nije lako izigrati vas, ali ako mu to nekako može proći, učinit će to ako odgovara njegovim potrebama.

9. Strijelac

Gotovo je previše naivan da bi vas izigrao. Strijelac bi to mogao učiniti ako je nužna potreba i hoće ako je to posljednja opcija. Ali kad je strijelcu to na umu, možete to vidjeti. Strijelac je znak koji ne zna lagati i uvijek možete vidjeti što se događa u njegovim očima.

10. Lav

Lav je previše misaon da bi se mogao poigravati s nekim, premda mu ideja zavaravanja nekoga može zvučati zabavno. Zabava je ovdje ključna, iako vjerojatno ne bi bio dobar u održavanju takvog nečeg dulje vrijeme.

11. Rak

Rakovi su jednostavno previše prizemljeni i u kontaktu sa svojim osjećajima da bi željeli povrijediti druge ljude. Nije da ne mogu izigrati neku osobu, ali ne žele se uključiti u išta opasno.

12. Vaga

Vaga bi vjerojatno prije iskopala svoje oči nego povrijedila drugu osobu, tako da nikada ne bi bila uspješna u takvoj podloj igri. Kada bi i došla do sredine procesa, počela bi se opravdavati za svoje ponašanje, nadajući se da će onaj kojeg je pokušala izigrati imati lijep dan. (atma.hr)

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI