Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pavlović: Škola će do početka nove školske godine imati i dizalo  

Općina Kloštar Podravskim novim investicijama nastavlja poboljšavati uvjete u školstvu. U tijeku su radovi ugradnje dizala u zgradi matične škole u Kloštru Podravskom, a ta investicija vrijedna je 230.000 kuna od čega je kroz potporu Ministarstva branitelja osigurano 180.000 kuna, dok će preostalih 50.000 biti izdvojeno iz općinskog proračuna.

-Našu školu pohađaju i djeca s invaliditetom pa kako bi im olakšali pristup učionicama odlučili smo ugraditi i dizalo. Za taj projekt dobili smo i potporu Ministarstva branitelja i škola će do početka nove školske godine imati i dizalo – kaže Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski.

U matičnoj školi, dodaje on, u tijeku su i radovi uređenje učionica koje koriste niži razredi.

-Podovi u učionicama su bili u lošem stanju. Uz financijsku podršku Županije počelo je potrebno uređenje pa će te učionice biti obnovljene do povratka učenika u školu. U Područnoj školi u Kozarevcu također je u tijeku uređenje učionica čime ćemo i u tom naselju znatno poboljšati uvjete za nastavu. U idućoj godinu u planu je i obnova škole u Prugovcu. Odlično surađujemo sa Županijom i zajedničkim snagama vodimo brigu o poboljšanju standarda u školstvu – ističe Siniša Pavlović.

Pri kraju je i izgradnja sportske dvorane čije je otvorenje predviđeno na početku nove školske godine, a osigurana su i sredstva za uređenje popratnog parkirališta vrijednog 500.000 kuna. Tu investiciju s 240.000 kuna sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, 200.000 osigurala je Županija, a preostalih 60.000 Općina.

-Nova će dvorana uvelike podići uvjete školovanja i rada za učenike i nastavnike te omogućiti kvalitetniji standard života svih mještana – zaključio je Siniša Pavlović.     

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

MISLI NA ZDRAVLJE

Kažu da je ova voćka razlog zašto najzdraviji ljudi na svijetu ne znaju za rak i žive sto godina

Jedite ju što češće

Za zdravlje srca ne postoji bolja namirnica od ove

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

U prehrambenom proizvodu na hrvatskom tržištu pronađena ličinka kukca

POZNATI LIJEK PONOVNO U PRODAJI

HALMED ima važnu obavijest za građane

VJEŽBANJE UZ ZDRAVE ZALOGAJE

Budi FIT zona na Hummus Fest-u

KORISNE INFORMACIJE

Evo tko sve ima pravo na profesionalnu rehabilitaciju i naknadu plaće


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati