Petrač izlaže u Berlinu

U Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Berlinu otvorena je izložba slika Gorana Petrača, hrvatskog akademskog slikara koji se inspirira krajobrazima Ludbrega u kojem živi i djeluje. Izložba je rezultat projekta promocije kulture i kulturne baštine u inozemstvu, koji provodi Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH, a koji je odobren još 2019. godine.

– Pandemija koronavirusa prolongirala je ovu izložbu koja je evo otvorena tek sada. Vrlo sam sretan i zadovoljan što sam napokon došao u Berlin – istaknuo je Petrač. 

Izložba Gorana Petrača u Berlinu može se razgledati u sljedećih pet mjeseci, uz dogovorene termine s Veleposlanstvom RH u Berlinu. Slike izložene u Berlinu tematski su povezane s ciklusom krajobraza, uglavnom na srednjim i malim formatima koji odgovaraju prostoru u kojemu su izložene u Berlinu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI