Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
u njegovom naumu pokušao ga je zaustaviti zaposlenik

Pijani Robert (27) iz lokalne trgovine ukrao bocu viskija. Radit će za opće dobro

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Mladog Roberta (27) iz okolice Ludbrega piće je tako ponijelo da je zbog njega nedavno završio na optuženičkoj klupi Općinskog suda u Varaždinu. Robert je već dva puta osuđivan zbog krađa, a i sada je osuđen zbog kvalificiranog oblika krađe, odnosno zbog razbojničke krađe. Kako su se obje strane odrekle prava na žalbu, ova je presuda automatski postala pravomoćna, a žeđ za alkoholom ovog je muškarca odvela na potpunu stranputicu. Robert je, stoji u presudi, 28. listopada 2022. godine oko 19 sati već prilično alkoholiziran upao u trgovinu u Varaždinu. Očito mu nije bilo dosta, a kao plijen je u trgovini pronašao bocu viskija Johnny Walker – Red label zapremine 0,75 litara i vrijednosti 90 kuna. Nakon toga se zaputio prema izlazu iz trgovine, prošavši pored blagajne, a u njegovom naumu pokušao ga je zaustaviti zaposlenik trgovine koji je Roberta uočio kako flašu sprema u jaknu.

Zaposlenik mu je više puta rekao da vrati robu koju je uzeo, pokušavajući ga zaustaviti da izađe iz trgovine. I to tako što ga je uhvatio u predjelu ramena, no vižljasti Robert počeo se otimati iz zaposlenikovog zahvata i odgurivao ga od sebe. Na kraju se zaista i othrvao iz zaposlenikovog čeličnog stiska te uspio pobjeći iz trgovine, udaljivši se u nepoznatom smjeru. No, ipak ne zadugo, jer je ubrzo uhvaćen i priveden, a izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 11 mjeseci. Ipak, Robert po svemu sudeći ni ovaj puta neće završiti iza rešetaka jer mu je zatvorska kazna zamijenjena radom za opće dobro i to na način da se jedan dan zatvora mijenja za dva sata rada. Tako će Robert morati odraditi oko 670 sati društveno korisnog rada ili će u suprotnom zaista upoznati interijer nekog od hrvatskih zatvora.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

okrutnost prema nedužnim životinjama

Netko bezdušan ostavio je psiće u šumi da umru od gladi, Kristian ih je spasio i traži im novi dom

[FELJTON] STOLJEĆE JOSIPA MANOLIĆA 3. DIO

Kako je Manolić planirao likvidirati poglavnika Pavelića

skulpture za turističku atrakciju u Lici

VIDEO Petar: “Moj sokol, vukovi i hrvatski grb krasit će dolinu rijeke Gacke”

MISLI NA ZDRAVLJE

Ova prekrasna biljka ima antikancerogeno djelovanje

Prijevara u tijeku

Hrvatska pošta ima važnu obavijest za sve građane!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Vozačica (67) oduzela prednost motociklistu, oboje završili u bolnici


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati