Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pijani Vlado skinuo se do gola u tange i pokazivao se gostima kafića!

“Vladimir …..remeti javni red i mir ” – glasila je poruka na aplikaciji “e-Opažaji” koju su primili policijski službenici PU Virovitičko-podravske 26. lipnja prošle godine. Stigli su na mjesto dojave u jedan kafe bar iz okolice Virovitice te utvrdili kako je Vlado iz okolice Virovitice na nesvakidašnji način remetio javni red i mir vrijeđajući i omalovažavajući moralne osjećaje gostiju kafića.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Vladimir se pod jakim utjecajem alkohola od 2,41 promila oko 20 sati skinuo do gola i odjeven samo u gaćice tange pojavio se na terasi te tamo zadržao neko vrijeme. Uznemirilo je to goste kafića, a jedan je, što zbog štosa, što zbog odbojnosti viđenim, obavijestio policiju prijavivši ga u aplikaciji za dojavu. Osim zbog prekršaja javnog reda i mira, Vladimir je osuđen i zbog toga što kod sebe nije imao osobnu iskaznicu ili koji drugi dokument na temelju kojeg mu se može utvrditi identitet.

Svoj pijani egzibicionizam Vladimir će platiti u novcu. Sutkinja Prekršajnog odjela Općinskog suda u Virovitici Jasminka Lovretić nije imala previše razumijevanja prema Vladimiru kojeg nije pozivala na raspravu, već mu je sudila u odsutnosti na temelju policijske prijave i zapisnika policijskih službenika koji su postupali te večeri prema njemu na terasi kafića.

Mora platiti 754 kune i 100 kuna troškova prekršajnog postupka, a ako uplati dvije trećine iznosa u zadanom roku od mjesec dana, kazna će mu biti uvažena kao plaćena u cijelosti. Za ‘ples u tangama’ Vladimir je kažnjen prema zakonu, a za neposjedovanje osobne iskaznice izrečena mu je ublažena novčana kazna. Presuda nije pravomoćna, Vladimir može na nju prigovoriti, no ako to učini, sud ga prema zakonu može i strože kazniti.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Održan je mimohod, polaganje vijenca i svečana akademija

FOTO Obilježena 32. obljetnica preuzimanja vojarne i Dan koprivničkih branitelja

PROVJERITE DA LI STE MEĐU DOBITNICIMA!

Održano treće kvartalno izvlačenje velike nagradne igre Robin trgovina

promjene na klupi pred važnu utakmicu

Legendarni Dodik uoči Osijeka priključen prvoj momčadi, cilj mu je ‘probuditi’ napadače

Župan Darko Koren sa suradnicima obišao je novu poslovnu jedinicu ljekarne

Umjesto pod Domom zdravlja, od sada dio Ljekarni Koprivnica

PORED CIJENE POJAVIO SE I PROBLEM PRIJEVOZA

FOTO Podravska tvrtka nabavila 56 vagona za transport 50 tisuća tona žitarica

OZLIJEĐEN JE

FOTO Vozač se autom zabio u policajca na motociklu

Upišite pojam koji želite pretraživati