Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pijani Vlado skinuo se do gola u tange i pokazivao se gostima kafića!

“Vladimir …..remeti javni red i mir ” – glasila je poruka na aplikaciji “e-Opažaji” koju su primili policijski službenici PU Virovitičko-podravske 26. lipnja prošle godine. Stigli su na mjesto dojave u jedan kafe bar iz okolice Virovitice te utvrdili kako je Vlado iz okolice Virovitice na nesvakidašnji način remetio javni red i mir vrijeđajući i omalovažavajući moralne osjećaje gostiju kafića.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Vladimir se pod jakim utjecajem alkohola od 2,41 promila oko 20 sati skinuo do gola i odjeven samo u gaćice tange pojavio se na terasi te tamo zadržao neko vrijeme. Uznemirilo je to goste kafića, a jedan je, što zbog štosa, što zbog odbojnosti viđenim, obavijestio policiju prijavivši ga u aplikaciji za dojavu. Osim zbog prekršaja javnog reda i mira, Vladimir je osuđen i zbog toga što kod sebe nije imao osobnu iskaznicu ili koji drugi dokument na temelju kojeg mu se može utvrditi identitet.

Svoj pijani egzibicionizam Vladimir će platiti u novcu. Sutkinja Prekršajnog odjela Općinskog suda u Virovitici Jasminka Lovretić nije imala previše razumijevanja prema Vladimiru kojeg nije pozivala na raspravu, već mu je sudila u odsutnosti na temelju policijske prijave i zapisnika policijskih službenika koji su postupali te večeri prema njemu na terasi kafića.

Mora platiti 754 kune i 100 kuna troškova prekršajnog postupka, a ako uplati dvije trećine iznosa u zadanom roku od mjesec dana, kazna će mu biti uvažena kao plaćena u cijelosti. Za ‘ples u tangama’ Vladimir je kažnjen prema zakonu, a za neposjedovanje osobne iskaznice izrečena mu je ublažena novčana kazna. Presuda nije pravomoćna, Vladimir može na nju prigovoriti, no ako to učini, sud ga prema zakonu može i strože kazniti.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

Sudarila se dva teretna vozila na Podravskoj magistrali. Jedna osoba ozlijeđena

U POVODU DANA PLANETA ZEMLJE

FOTO/VIDEO U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Kombi naletio na srnu, uginula je

obavijest za potrošače

U popularnom voću iz Libije otkrivena tvar opasna po zdravlje

nastupile na 27. državnom prvenstvu u Krapini

Koprivnica ima zlatne djevojke, mažoretkinje ponovo rasturile u nastupu s pomponima

SPREMA SE DVODNEVNA FEŠTA

Večer uoči Praznika rada dobro ćemo se zagrijati, stižu nam tamburaši u kožnim jaknama


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati