Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

Plesom i pjesmom razveselili stanare Doma za starije

U Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica obilježen je 1. listopada, Međunarodni dan starijih osoba. Tim povodom održan je prigodni program kojemu su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić i predsjednik županijskog Savjeta za umirovljenike i starije osobe Željko Pintar.

Ravnateljica Doma Željka Koluder Vlahinja istaknula je kako trenutno brinu o 265 korisnika, kojima pružaju cjelovitu i kvalitetnu skrb, vodeći računa o njihovom zdravlju i potrebama, ali i društvenim aktivnostima. Naglasila je kako u Domu vlada obiteljska atmosfera i razumijevanje, a posebno je veselo kada ih posjete brojni gosti, kao u sklopu današnjeg programa. Ravnateljica je zahvalila Županiji na podršci u svim pitanjima te čestitala Međunarodni dan starijih osoba.

Čestitkama se pridružio i župan Darko Koren, koji je kazao kako se u Domu osjeća duh mladosti, sreće, zadovoljstva i obitelji te je zahvalio svima zaposlenicima koji brinu o korisnicima. Dodao je kako Županija kao osnivač nastoji osigurati najvišu razinu kvalitete uvjeta u ovoj ustanovi te je umirovljenicima poželio da i nadalje ostanu zdravi, veseli i zadovoljni i što duže borave ovdje.

Prigodnim govorom u kojemu je naglasio vrijednost i važnost zlatne generacije obratio se predsjednik županijskog Savjeta za umirovljenike Željko Pintar te također uputio čestitke.

Okupljene su svojim nastupima razveselili učenici 4. razreda Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica i saksofonist Petar Unger, a doprinos kulturno-umjetničkom programu dali su i sami korisnici pjesmom i recitacijama.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali

VELIKI JUBILEJ

FOTO Ivan Tambolaš proslavio svećenički zlatni pir: Bog nas voli onakve kakvi jesmo


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati