Podravka od 1. srpnja ima novog člana Uprave: Ostojić stiže iz stambene štedionice

Kako su priopćili iz Podravke, 1. srpnja Uprava Podravke dobila je petog člana – Ivana Ostojića koji se pridružio trenutnoj Upravi koju čine Martina Dalić kao predsjednica te Davor Doko, Ljiljana Šapina i Milan Tadić kao članovi Uprave.

-Ivan Ostojić u Podravku je došao s mjesta člana Uprave Wüstenrot stambene štedionice i člana Nadzornog odbora Podravke. Na novoj funkciji bit će odgovoran za područje poslovnih programa i korporativni razvoj – navode u kompaniji i dodaju kako je Ostojić karijeru počeo 1997. u Ministarstvu financija u Upravi za financijski sustav i tržište kapitala, a od 2001. radio je u Wüstenrot stambenoj štedionici u kojoj je od 2007. bio član Uprave odgovoran za prodaju i marketing, upravljanje rizicima i pozadinske poslove riznice i kredita.

Diplomirao je na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku, a magistrirao na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI