Podravske dekle Mateja i Katarina rade sve poslove kao i muški dio ekipe

Podravci ponovno daju svoj obol u obnovi objekata u Zagrebu koji su stradali u potresu, a posebnu pozornost plijeni ekipa obrta Škoda tim iz Koprivničkih Bregi jer ima i dvije žene, Katarinu Škoda i Mateju Križić.

Ova tema je objavljena u tiskanom izdanju Podravskog lista u utorak…

Bregovci su izradili toranj za oštećenu crkvu u kvartu Gračani i u petak su ga postavili na visinu od 22 metra. Sam toranj visok je osam metara, a ekipi Bregovaca bila su potrebna dva dana za izradu drvene konstrukcije.

– Našu ekipu čine još Josip i Igor Škoda, Katarinin suprug i moj zaručnik. Nas dvije radimo sve poslove kao i muški dio ekipe, a u tome nas ne može spriječiti ni visina koje se nimalo ne bojimo – priča nam Mateja Križić.

Njihova obiteljska krovopokrivačka i limarska tvrtka, dodaje ona, ima sve više posla, a jedini problem im predstavlja nedostatak radne snage.

– Stalno smo u potrazi za radnom snagom jer je posla sve više. Ako ima zainteresiranih za rad mogu nam se javiti, a mi jamčimo prijavu i dobre uvjete – zaključila je Mateja Križić.

Ustupila Mateja Križić

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI