Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Još jedan nasilni incident u Đurđevcu

Podravski doznaje: Djelatnik benzinske postaje noćas napadnut metalnom palicom!

Ružan incident dogodio se noćas na INA-inoj benzinskoj crpki u Đurđevcu. Negdje oko ponoći, nekolicina osoba naoružanih metalnom palicom napala je djelatnika benzinske pumpe. Djelatnik pumpe se javio Podravskom listu jer to nije prvi incident koji je doživio s istom ekipom na svom radnom mjestu, a ističe da skupina iz prigradskog naselja Stiska dolazi ondje često i stvara probleme.

-Svake noći desetak minuta prije ponoći radimo smjenu blagajne i tada je ona zaključana. Baš u tom trenutku došlo je društvo Roma koje često dolazi ondje i uvijek izazivaju probleme. Tražili su alkohol, a zamolio sam ih da pričekaju desetak minuta dok se napravi obračun jer ih jednostavno ne mogu uslužiti u tom periodu. Problem je što se pumpa ne može u tim trenucima zatvoriti fizički i oni su nasrnuli unutra – ispričao je djelatnik detaljno opisavši što se potom dogodilo.

-Odmah su krenuli s pričama da ih se omalovažava, ignorira i da ih ne želimo poslužiti jer su nacionalna manjina, a ja sam im po tko zna koji put pokušao objasniti u čemu je problem i da se strpe samo koju minutu. Kad sam rekao da ću pozvati policiju, tek tada su nastali problemi. Ženska osoba je krenula prema meni, a potom i muškarac koji mi je iz ruku izbio mobitel – kazao je djelatnik benzinske postaje koji se pokušao obraniti i odgurnuo jednog od napadača, a prije toga ga je žena ogrebala po licu.

-Nakon što sam ga odgurnuo, on je otišao u automobil i vratio se s metalnom palicom za golf. Počeo je razbijati po benzinskoj postaji, a udario me je po ruci i po leđima. Svo to vrijeme su mi prijetili smrću, psovali me i vrijeđali me. Uspio sam pozvati policiju i napadači su se razbježali, a ovo nije prva takva situacija. Ista ekipa već mjesecima, pa i godinama terorizira nas mirne građane i slični napadi događaju se godinama, no netko sve to gura pod tepih – kazao je djelatnik benzinske i podsjetio na sličan napad koji se prije nekoliko mjeseci dogodio u jednom đurđevačkom kafiću.

-Krajnje je vrijeme da se nešto poduzme i ovi problemi traju već jako dugo. Maltretiraju se i žene po trgovinama, situacija je neizdrživa i odavno su prijeđene sve granice normalnog ponašanja – zaključio je Đurđevčanin, a o događaju se kratko oglasila i policija.

-Vezano na Vaš upit, izvješćujemo Vas da je jedna osoba uhićena i policijski službenici na okolnosti događaja provode kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz PU KKŽ.

FOTO Darko Imbriša

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

završena je prva faza projekta

Starinska voćka zasađena u još dva podravska mjesta

PRVA FAZA UREĐENJA JE U TIJEKU

Radnici Komunalca posadili više od 100 stabala na groblju u Goli

Podravski na mjestu događaja

FOTO: Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno pored automobila nedaleko od Koprivnice

radovi vrijedni 132 tisuće eura

FOTO Općina je modernizirala 270 metara nerazvrstane ceste

razigran i rastrčan iako se uvelike razlikuje od ostalih pasa

FOTO/VIDEO Tronožni psić Jacky pravi je lajavi veseljak!

stvarat će prijeko potreban hlad

Na dječjem igralištu posađene lipe i likvidambri

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati