Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravski list i Pučko otvoreno učilište Koprivnica vode vas “Na kavicu u podne” u Domoljub

Teatar Gavran gostuje u Koprivnici u subotu, 19. studenoga u 19:30 s komedijom “Na kavici u podne” kao dio programa Noći kazališta u Domoljubu. Ova topla obiteljska priča prikazuje odnos između majke i sina, međugeneracijski jaz i sukobe do kojih dolazi zbog njihovih karakternih različitosti. Predstava je prožeta nizom uobičajenih životnih situacija protkanima obiljem humora. Mnogi se od vas mogu poistovjetiti s njezinim likovima i pronaći u komičnim situacijama koje ova predstava prikazuje. Mladena Gavran u ulozi majke i Vedran Komerički u ulozi sina nasmijat će vas do suza!

Miro Gavran, najprevođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu, režirao je ovu predstavu. U predstavi glume Mladena Gavran u ulozi majke i Vedran Komerički u ulozi sina. Izvršna je producentica Antonia Furjan inače rodom iz Koprivnice.

Osim što je Teatar Gavran izvodi u Maloj dvorani u Lisinskom predstava je bila na turneji diljem Jadrana i kontinentalne Hrvatske. Više o predstavi možete pročitati ovdje: https://www.teatar-gavran.hr/na-kavici-u-podne/.

Podravski list u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica na svojoj facebook stranici https://www.facebook.com/Podravskilist organizira nagradnu igru u kojoj možete osvojiti dva puta po dvije ulaznice u samo nekoliko jednostavnih koraka. Kliknite na link i sretno!

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Radno vrijeme 17. travnja

Spar ima obavijest za kupce

Izborna srijeda

Pogledajte kako sutra rade Robin marketi

Izborna srijeda

Lidl ima obavijest za sve kupce

Ne konzumirajte ga

Spar moli sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga vrate u najbližu trgovinu

POSLOVNA PRIČA MLADE KOPRIVNIČANKE

VIDEO Helena: Svaka je torbica unikatna, čak i da ih pokušam kopirati, ne bi mi uspjelo

Nova lokacija

Robin market u Đelekovcu preselio na susjednu adresu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati