Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravsko-prigorska policija dobila novog načelnika – već poznato ime

Koprivničko-križevačka policija dobila je novog načelnika, otkrio je jučer prvi Podravski list u svom tiskanom izdanju. Iako su nam iz press službe Ministarstva unutrašnjih poslova u petak odgovorili kako natječaj još uvijek nije završen, jučer (ponedjeljak) Dragutin Vurnek preuzeo je upravljanje Policijskom upravom. Iz PU koprivničko-križevačke je službeno potvrđeno kako je Dragutin Vurnek preuzeo dužnost načelnika uprave.

Kako su nam iz MUP-a odgovorili, na natječaj su se javila dvojica kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete. Uz Vurneka, javio se i dosadašnji vršitelj dužnosti načelnika Miroslav Puž, no nakon provedenog internog oglasa na prijedlog glavnog ravnatelja policije Nikole Miline, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, s 2. svibnjem 2022. godine, imenovao je Dragutina Vurneka za načelnika Policijske uprave koprivničko-križevačke na mandat od pet godina.

Jučer je u prostorijama PU koprivničko-križevačke održan operativni kolegij na kojem je zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša, predstavio novog načelnika Policijske uprave koprivničko-križevačke Dragutina Vurneka te mu uručio rješenje o imenovanju.

Dragutin Vurnek stručni je specijalist kriminalistike, policijsku je karijeru počeo 1991. godine, a obnašao je brojne dužnosti, bio je pomoćnik zapovjednika Specijalne jedinice policije, a osim PU koprivničko-križevačkom upravljao je i PU bjelovarsko-bilogorskom.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Izvještaj zavoda za zapošljavanje

Novi rekordni minimum ljudi u potrazi za poslom u našoj županiji

prometne nesreća s oziljeđeno osobom

Pijan bez vozačke zabio se u automobil, koji je sletio s ceste, ozlijeđen putnik

Songkillersi rasplesali ljubitelje dobre glazbe

VIDEO Koprivničanci se njišu u ritmu funka


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati