Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Policajci darivatelji krvi dobili priznanja, jubilarku proslavio i načelnik Vurnek

Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave koprivničko-križevačke održalo je prošli četvrtak redovnu skupštinu na kojoj je i podijelilo priznanja zaslužnim članovima s jubilarnim brojem darivanja. O aktivnostima provedenima u proteklom razdoblju okupljene je izvijestio predsjednik Društva Ivica Kiseljak te istaknuo da je u 2021. i 2022. prikupljeno 218 doza krvi. Predsjednik GDCK Koprivnica Vjekoslav Štimac izrazio je zadovoljstvo radom Društva kojem je i on bio član te ponos na svoje bivše kolege. Načelnik Policijske uprave Dragutin Vurnek, također dobrovoljni darivatelj krvi, u svom obraćanju naglasio je da mu je iznimno drago što njihovo Društvo okuplja velik broj darivatelja krvi.  

Za 10 darivanja priznanja su primile Karmenka Mihalić i Karmen Nekić, za 20 Sonja Bukvić, Danijela Fuček i Vanda Panić, a za 25 darivanja Silvija Kenđel i Kristina Stručić-Deković. Od muškaraca, za 10 darivanja priznanja su primili Krunoslav Češnjaj, Vitomir Kralj i Vjekoslav Širec, za 20 Renato Begović, Ano Jantolek, Matej Lanščak, Krunoslav Mikec, Dejan Novaković, Dragan Puhač, Mato Radotović, Matija Skelin, Milan Slaviček i Dragutin Vurnek, za 30 Boris Arambašić, Dalibor Fuček, Siniša Hartman, Ivan Juriša, Krešimir Lovković, Alen Rupa i Miljenko Tušek, a za 40 darivanja Danijel Baltić, Tomislav Batak, Damir Cmrk, Stjepan Halavuk, Miroslav Harači, Damir Jančijev, Damir Sambol i Željko Šostarić. Jubilarci s još većim brojem darivanja krvi priznanja su primili na svečanosti u povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi 24. listopada, i to Mirela Kovaček, Marijan Đukić, Mirael Mihalić, Dinko Sabolec, Elvis Sirovec, Goran Smoljanović, Mario Vidović, Krunoslav Pobi i Roman Sabol.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Mi bi prije kupili kajdanku Olivera Dragojevića neg Rogatog konja?

LIJEK ZA UGODAN I ZDRAV ŽIVOT

Novi termini vježbi u vodi za zlatnu dob

ROMAN SOVIĆ, VODITELJ ŠKOLE NOGOMETA O LOŠIM REZULTATIMA MLADIH SLAVENAŠA

“Uskoro ćemo imati bolesne mlade ljude ako se svi ne pozabavimo fenomenom modernih tehnologija”

Budite oprezni

Znamo kuda će ove subote ići divlje svinje

Završena policijska istraga

Nesvakidašnji incident s noževima u Križevcima, bio je pokušaj ubojstva

država će sufinancirati troškove boravka djece u vrtićima i do 50 posto

Subvencije su značajne, ali i nelogične. Bogata Gola dobit će više od siromašnih Hlebina

Upišite pojam koji želite pretraživati