Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Policajci darivatelji krvi dobili priznanja, jubilarku proslavio i načelnik Vurnek

Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave koprivničko-križevačke održalo je prošli četvrtak redovnu skupštinu na kojoj je i podijelilo priznanja zaslužnim članovima s jubilarnim brojem darivanja. O aktivnostima provedenima u proteklom razdoblju okupljene je izvijestio predsjednik Društva Ivica Kiseljak te istaknuo da je u 2021. i 2022. prikupljeno 218 doza krvi. Predsjednik GDCK Koprivnica Vjekoslav Štimac izrazio je zadovoljstvo radom Društva kojem je i on bio član te ponos na svoje bivše kolege. Načelnik Policijske uprave Dragutin Vurnek, također dobrovoljni darivatelj krvi, u svom obraćanju naglasio je da mu je iznimno drago što njihovo Društvo okuplja velik broj darivatelja krvi.  

Za 10 darivanja priznanja su primile Karmenka Mihalić i Karmen Nekić, za 20 Sonja Bukvić, Danijela Fuček i Vanda Panić, a za 25 darivanja Silvija Kenđel i Kristina Stručić-Deković. Od muškaraca, za 10 darivanja priznanja su primili Krunoslav Češnjaj, Vitomir Kralj i Vjekoslav Širec, za 20 Renato Begović, Ano Jantolek, Matej Lanščak, Krunoslav Mikec, Dejan Novaković, Dragan Puhač, Mato Radotović, Matija Skelin, Milan Slaviček i Dragutin Vurnek, za 30 Boris Arambašić, Dalibor Fuček, Siniša Hartman, Ivan Juriša, Krešimir Lovković, Alen Rupa i Miljenko Tušek, a za 40 darivanja Danijel Baltić, Tomislav Batak, Damir Cmrk, Stjepan Halavuk, Miroslav Harači, Damir Jančijev, Damir Sambol i Željko Šostarić. Jubilarci s još većim brojem darivanja krvi priznanja su primili na svečanosti u povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi 24. listopada, i to Mirela Kovaček, Marijan Đukić, Mirael Mihalić, Dinko Sabolec, Elvis Sirovec, Goran Smoljanović, Mario Vidović, Krunoslav Pobi i Roman Sabol.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Niti jedna tvrtka među 500 najboljih po plaćama, a najveće plaće isplaćuje Belupo

Istražili smo kakve su prosječne mjesečne neto plaće isplaćivali najveći poduzetnici u Podravini i Prigorju

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati