Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Police socijalne samoposluge gotovo prazne, najviše nedostaju brašno, ulje, dječja hrana…

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i ovaj mjesec u Shopping centru Supernova organizira prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu. Akciju će tamo provoditi u subotu 17. rujna 2022. godine od 9 do 13 sati. Volonteri CK dijelit će letke s popisom prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština potrebnih korisnicima Socijalne samoposluge te preuzimati donacije.

-Police naše Socijalne samoposluge su gotovo prazne, a najviše nedostaju brašno, ulje, sol, riblje i mesne konzerve, dječja hrana i slatkiši, konzervirano povrće i marmelade, no i svi ostali prehrambeni proizvodi. Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju nešto od toga i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo svima koji će u kolicima naših volontera ostaviti poneki proizvod – navode u CK i dodaju:

-Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitim korisnicima koji su na to stekli pravo temeljem Socijalnog programa Grada Koprivnica. U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli humanitarnih paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

otkrivene čestice metala

Lidl iz prodaje povlači popularni prehrambeni proizvod. Kupcima će novac biti vraćen i bez računa

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati