Povratak programa Shape: U Starčevićevoj traže tehnologe, psihologe, ekonome, strojare…

Nakon više godina pauze, Podravka je ponovno krenula s programom zapošljavanja mladih pripravnika kroz program Shape. Sadašnji nosi naziv Shape 2.2., a rok za prijavu je 30. lipnja.

Kako navode u kompaniji iz Starčevieve, radno mjesto predviđeno je u Koprivnici i Zagrebu, a s radom bi, nakon selekcije, počeli već 1. rujna. Podravka ovim programom traži mlade visokoobrazovane iz područja prehrambene tehnologije, poljoprivrede, psihologije, ekonomije, prava, informatike, elektrotehnike, strojarstva te odnosa s javnošću. Poželjno je radno iskustvo, ne dulje od tri godine, dok godine nisu istaknute kao uvjet.

– Uz internacionalizaciju, u narednih pet godina snažno se okrećemo proizvodnoj i logističkoj modernizaciji, digitalizaciji, marketinškoj podršci našim istaknutim brandovima i akvizicijama. Ulažemo u nove tehnologije, razvijamo poljoprivrednu proizvodnju, idemo u smjeru zelene tranzicije i održivog razvoja, djelujemo kao društveno odgovorna kompanija. Gradimo agilne timove, potičemo ljude na cjeloživotno učenje i aktivno upravljanje karijerom – poručili su iz kompanije i pozvali kandidate da…

-ako dijelite naše vrijednosti, pozivamo vas da se pridružite Podravkinu timu i počnete uzbudljivo poslovno putovanje. Ističu kako je bitna motivacija i želja za kontinuirani profesionalni razvoj, a uz CV trebalo bi poslati i video u trajanju do 45 sekundi u kojem bi kandidat trebao reći zašto „je baš on njihovu loncu poklopac“.

Kandidatima, kažu, osiguravaju iskustvo rada s domaćim brendovima i proizvodima, mogućnost sudjelovanja na razvoju proizvoda od ideje do lansiranja na tržište, rad na novim tehnologijama i modernim IT sustavima, doprinos projektima zelene tranzicije i održivog razvoja, uključenost u digitalnu transformaciju te ono bitno – rad na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja.

Koga zaposle, imat će pravo i na božićnicu, uskrsnicu, regres, uplatu u 3. mirovinski stup, naknadu za prijevoz, te topli obrok.

Foto: Podravka

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI