Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Poziv građanima: moći će predlagati izmjene urbanističkih planova

Prošlog je tjedna krenula javna rasprava na temu izmjena urbanističkih planova Kosov breg i Posrednji put u kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani građani Križevaca.

Javna rasprava trajat će zaključno do 15. veljače za Kosov breg, odnosno do 6. veljače za Posrednji put. Svatko će imati priliku zatražiti uvid u dokumente za vrijeme trajanja javne rasprave u Velikoj vijećnici Grada Križevaca svakog radnog dana u uredovno radno vrijeme te na mrežnim stranicama Grada Križevaca.

Svi će zainteresirani građani moći svoje primjedbe i prijedloge dati upisom u Knjigu prijedloga i primjedbi izloženoj u Velikoj vijećnici Grada Križevaca, a moći će i postavljati pitanja tijekom Javnog izlaganja. Ono je na rasporedu u četvrtak, 2. veljače u 15 sati u prostorijama gradske uprave.

Dodajmo kako je Kosov breg, koji se trenutno uglavnom sastoji od poljoprivrednih zemljišta, prošle godine prenamijenjen kao mjesto za buduću stanogradnju, odnosno gdje će niknuti novi gradski kvart, dok će Posrednji put, gdje je već niknulo nekoliko kuća, postati isključivo stambena zona.

FOTO: Arhiva

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI