Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Posao u podravini

Poznata kompanija traži velik broj novih radnika

Europska naftna kompanija, INA grupa traži velik broj novih radnika. Među brojnim radnim mjestima za koja je raspisan natječaj, traže se i tokari, tesari, građevinski radnici, studenti, vozači teretnih vozila, rukovatelji građevinskim strojevima i naravno prodavači i konobari na benzinskim postajama.

Što se tiče poslova u Podravini, INA grupa traži radnike na Centralnoj plinskoj stanici (CPS) Molve. Traži se tesar odnosno zidar u Molvama, a za koje radno mjesto je potrebno samo imati vozačku i barem godinu dana iskustva na odgovarajućim poslovima. Za rad na neodređeno vrijeme traži se i građevinski radnik za posao u Molvama i potrebno je imati samo osnovnoškolsko obrazovanje. Za rad u Molvama traži se i rukovatelj građevinskim strojevima koji mora imati završenu srednju školu građevinske ili strojarske struke kao i minimalno godinu dana iskustva.

Detalje o pojedinom radnom mjestu i način prijave pogledajte na poveznici.

INA Grupa je srednje velika europska naftna kompanija s vodećom ulogom u regiji u području istraživanja, razrade i proizvodnje nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Upravlja dvjema rafinerijama, u Rijeci i u Sisku i mrežom od preko 400 benzinskih postaja. INA Grupa danas zapošljava više od 10 tisuća radnika.

Početkom 2023. godine Uprava Ine je donijela odluku o novim kolektivnim ugovorima za devet društava Ina Grupe u Hrvatskoj čime su se neto plaće radnika povećale od 11 do 16 posto, ovisno o društvu, i to još u siječnju.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

OBAVIJEST ZA POTROŠAČE

Trgovački lanac iz prodaje povukao popularan proizvod zbog opasnosti za zdravlje djece

MISLI NA ZDRAVLJE

Ove jednostavne vježbe disanja učinkovito snižavaju visoki krvni tlak

Obavijest

Farmacetuski div prijavio nestašicu lijeka za shizofreniju

MISLI NA ZDRAVLJE

Je li kava dobra ili loša za srce? Evo što kažu stručnjaci s Harvarda

JOŠ JEDNA OBAVIJEST ZA POTROŠAČE

Iz Izraela u Hrvatsku poslana namirnica u kojoj je jako opasna kemikalija

otkriveni KOMADIĆI METALA

Kaufland: Ako ste kupili ovaj proizvod ne konzumirajte ga i vratite u trgovinu!

Upišite pojam koji želite pretraživati