Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Posao u podravini

Poznata kompanija traži velik broj novih radnika

Europska naftna kompanija, INA grupa traži velik broj novih radnika. Među brojnim radnim mjestima za koja je raspisan natječaj, traže se i tokari, tesari, građevinski radnici, studenti, vozači teretnih vozila, rukovatelji građevinskim strojevima i naravno prodavači i konobari na benzinskim postajama.

Što se tiče poslova u Podravini, INA grupa traži radnike na Centralnoj plinskoj stanici (CPS) Molve. Traži se tesar odnosno zidar u Molvama, a za koje radno mjesto je potrebno samo imati vozačku i barem godinu dana iskustva na odgovarajućim poslovima. Za rad na neodređeno vrijeme traži se i građevinski radnik za posao u Molvama i potrebno je imati samo osnovnoškolsko obrazovanje. Za rad u Molvama traži se i rukovatelj građevinskim strojevima koji mora imati završenu srednju školu građevinske ili strojarske struke kao i minimalno godinu dana iskustva.

Detalje o pojedinom radnom mjestu i način prijave pogledajte na poveznici.

INA Grupa je srednje velika europska naftna kompanija s vodećom ulogom u regiji u području istraživanja, razrade i proizvodnje nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Upravlja dvjema rafinerijama, u Rijeci i u Sisku i mrežom od preko 400 benzinskih postaja. INA Grupa danas zapošljava više od 10 tisuća radnika.

Početkom 2023. godine Uprava Ine je donijela odluku o novim kolektivnim ugovorima za devet društava Ina Grupe u Hrvatskoj čime su se neto plaće radnika povećale od 11 do 16 posto, ovisno o društvu, i to još u siječnju.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

VELIKI JUBILEJ

FOTO Ivan Tambolaš proslavio svećenički zlatni pir: Bog nas voli onakve kakvi jesmo

OLUJNO NEVRIJEME POHARALO PLAVIŠINAC I SRDINAC

FOTO Tuča uništila voćnjake, vinograde i vrtove, štete i na kućama i autima

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati