Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POTRAŽNJA ZA RADNICIMA

Poznate tvrtke traže više od 100 prodavača za rad na sjeveru Hrvatske

Na području Koprivničko – križevačke, Varaždinske i Međimurske županije, poznate tvrtke traže više od 100 prodavača odnosno prodavačica, barem što se tiče natječaja raspisanih na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Za posao prodavača/prodavačice na području Koprivničko – križevačke županije trenutno se traži 12 radnika, a zapošljavaju i poznate tvrtke poput KTC-a, Dergeza i Tiska. U Međimurskoj županiji traži se preko 40 prodavača odnosno prodavačica, posao nudi i poznati trgovački lanac Studenac, ali dosta prodavača traži i lanac dućana sportskom robom Sport vision. Što se tiče Varaždinske županije, traži se skoro 50 radnika za posao prodavača/prodavačice, a zapošljava i Bipa – popularni lanac drogerija, Tisak, Plodine, Sport vision

Što se plaća tiče, prema izračunu tportala, najslabije su plaćeni radnici Tiska čija prosječna neto plaća iznosi 704 eura, dok je u Studencu skoro 200 eura veća i iznosi 871 euro, a samo dva eura viša je u Plodinama. Prosjek plaća u KTC-u u 2022. godini iznosio je 7.046 kuna što je povećanje od 623 kune u odnosnu na prijašnju godinu.

Dodajmo da prema izračunu portala Mojaplaca.org većina prodavača/prodavačica u trgovinama prima plaću između 570 eura i 1000 eura mjesečno u 2023. godini.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

VELIKI JUBILEJ

FOTO Ivan Tambolaš proslavio svećenički zlatni pir: Bog nas voli onakve kakvi jesmo

OLUJNO NEVRIJEME POHARALO PLAVIŠINAC I SRDINAC

FOTO Tuča uništila voćnjake, vinograde i vrtove, štete i na kućama i autima

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati