Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POTRAŽNJA ZA RADNICIMA

Poznate tvrtke traže više od 100 prodavača za rad na sjeveru Hrvatske

Na području Koprivničko – križevačke, Varaždinske i Međimurske županije, poznate tvrtke traže više od 100 prodavača odnosno prodavačica, barem što se tiče natječaja raspisanih na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Za posao prodavača/prodavačice na području Koprivničko – križevačke županije trenutno se traži 12 radnika, a zapošljavaju i poznate tvrtke poput KTC-a, Dergeza i Tiska. U Međimurskoj županiji traži se preko 40 prodavača odnosno prodavačica, posao nudi i poznati trgovački lanac Studenac, ali dosta prodavača traži i lanac dućana sportskom robom Sport vision. Što se tiče Varaždinske županije, traži se skoro 50 radnika za posao prodavača/prodavačice, a zapošljava i Bipa – popularni lanac drogerija, Tisak, Plodine, Sport vision

Što se plaća tiče, prema izračunu tportala, najslabije su plaćeni radnici Tiska čija prosječna neto plaća iznosi 704 eura, dok je u Studencu skoro 200 eura veća i iznosi 871 euro, a samo dva eura viša je u Plodinama. Prosjek plaća u KTC-u u 2022. godini iznosio je 7.046 kuna što je povećanje od 623 kune u odnosnu na prijašnju godinu.

Dodajmo da prema izračunu portala Mojaplaca.org većina prodavača/prodavačica u trgovinama prima plaću između 570 eura i 1000 eura mjesečno u 2023. godini.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

ISKUSTVO PACIJENTA

FOTO Tomo je operirao srce, kuk, bruh i koljeno: “Pomalo pijem domaće vino, a na zemlji radim od pete godine”

Zabilježeno pet jedinki ove invazivne vrste

Na Dravi se pojavila egipatska guska

Sakupljanje žira

Hrvatske šume imaju obavijest za sve građane koji žele dodatno zaraditi

misli na zdravlje

Ovo je povrće najstariji prirodni lijek na svijetu i sprječava pojavu raka

POSAO U PODRAVINI I PRIGORJU

Rastući trgovački lanac traži mesare, prodavače i voditelje

POSAO U DRŽAVNOJ TVRTKI

HŽ Infrastruktura traži 16 radnika i 33 pripravnika!

Upišite pojam koji želite pretraživati