Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
dobro poznata lokacija

Poznati trgovački lanac otvorio još jednu prodavaonicu!

U dobrom raspoloženju i uz prigodne degustacije, s radom je krenula nova Robin trgovina u Radoišću, u ulici Radoišće 97a. Radi se o pedeset i trećem Robin marketu koji će za sve kupce biti otvoren od ponedjeljka do subote od 6:30 do 20 sati, a nedjeljom od 7 do 13 sati.

Novi Robinov market koji se nalazi na dobro poznatoj lokaciji, nudi vam ugodan ambijent, kvalitetan asortiman te uvijek svježi kruh, peciva, bureke i kolače. Zadovoljan kupac osnovi je cilj poslovne filozofije poduzeća Robin d.o.o. te stoga posebnu pažnju posvećuju cijenama, ljubaznosti prodajnog osoblja i ostalim pogodnostima koje kupci svakodnevno mogu koristiti.  Iz Robin trgovina također pozivaju sve svoje nove kupce da se učlane u program vjernosti „Robin klub“ te ostvare mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri „Robin & partneri daju više 2023“.

„Otvorenje novog Robin marketa u Radoišću za nas je novi izazov, ali i veliko zadovoljstvo. Možemo se pohvaliti da je ovo prvi market koji otvaramo u Zagrebačkoj županiji i vjerujemo da ćemo biti dobro prihvaćeni, kao i u svim mjestima u kojima smo otvarali nove markete. Planiramo kroz mjesec ili dva, otvorenje novog marketa i u Međimurskoj županiji, u Donjoj Dubravi. I ubuduće ćemo nastojati unaprijediti kvalitetu ponude u našim marketima te biti ljubazni prema našim kupcima te im se na taj način odužiti za njihovu vjernost.“ rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SVAKI DAN PROVODI RADNO

VIDEO Marica (91) prkosi svojim godinama: “Na životu me drži moja motika”

veselo je na travnjaku i okolo njega

FOTO Rečani slave 50 godina kluba, za iduću sezonu najavili pohod prema vrhu ljestvice

DERGEZ TRGOVINE ORGANIZIRALE DERGEZ OBITELJSKI DAN

FOTO/VIDEO Brojni posjetitelji na Karauli uživali u bogatim zabavnim sadržajima

DANI ZAHVALE I ZAJEDNIŠTVA

FOTO Druženjem pomogli potrebitim učenicima i studentima

KONFLIKT U PRIGORJU

Na susjedi slomio drveni kolac jer je pošpricala njegove jabuke. Mora joj platiti 7.000 eura odštete

IZ KRIŽEVACA OTIŠLI GLAVNI NAPADAČ I TRENER

Mladen otišao na Island, Radnik na klupu doveo jako ime s kojim će i dalje pucati visoko


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati