Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pravo je vrijeme: evo koju odluku još stignete donijeti u 2023.

Rješenje za niže troškove liječničke participacije nalazi se u polici dopunskog osiguranja koja pruža niz pogodnosti

Godina je odavno počela, prigrlili smo euro koji nam služi kao da je s nama oduvijek. I novogodišnje odluke koje smo donijeli već smo objavili, dijelom ih i provodimo, a od nekih smo već digli ruke. No, jeste li sigurni da ste si zacrtali sve što želite postići u 2023.? Među najčešćim novogodišnjim odlukama su one koje se tiču zdravlja jer je dobro zdravlje iznad svakoga bogatstva.

Isplativa investicija

Stoga, odluka koju još stignete donijeti, a prednosti ćete osjetiti tijekom cijele godine, jest ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja. Svaki put kad se nađete kod doktora imat ćete manje briga ponesete li sa sobom iskaznicu dopunskog zdravstvenog, a polica Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja u tom smislu donosi vam niz benefita.

Ova usluga, naime, podmiruje troškove ostvarene u zdravstvenom sustavu, a obuhvaća široku paletu usluga. Od pomoći je kad ste na liječničkom pregledu u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i kad vam zatreba bolnički tretman. Također je korisna pri podizanju lijekova na recept u ljekarni, a iskaznicu Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja praktično je imati pri ruci i kod odlaska zubaru ili liječnika specijalista. Dopunsko zdravstveno pokriva troškove participacije u korištenju dijagnostičkih zdravstvenih usluga, kao i laboratorijskih pretraga, no isto tako će vam poslužiti i za ugovaranje, na primjer, fizikalne terapije.

Ne oklijevajte

Oklijevate li još oko potrebe za ugovaranjem dopunskog osiguranja, zacijelo će vam dodatni detalji pomoći u tome da poduzmete ispravan potez. Prije svega važno je spomenuti da usluga vrijedi samo u javnim ustanovama, odnosno domovima zdravlja i bolnicama kojima upravljaju država, županija, ili grad, a takve su u Hrvatskoj prisutne svugdje. Osim toga, polica dopunskog zdravstvenog vrijedit će jedino kod liječnika u ugovornom odnosu s HZZO-om.

Manji troškovi

U nastavku donosimo pregled svih troškova participacije koje ćete smanjiti u slučaju da imate dopunsko zdravstveno osiguranje:

– trošak za specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu, uključujući dnevnu bolnicu i kirurške zahvate u dnevnoj bolnici

– trošak za specijalističku dijagnostiku koja nije na razini primarne zdravstvene zaštite

– trošak za ortopedska i druga pomagala utvrđena osnovnom listom ortopedskih i sličnih pomagala

– trošak po danu za specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu u ambulantnoj fizikalnoj medicini i rehabilitaciji i za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u kući

– trošak za dentalna pomagala utvrđena osnovnom listom dentalnih pomagala za osobe od 18 do 65 godina

– trošak za dentalna pomagala utvrđena osnovnom listom dentalnih pomagala za odrasle osobe starije od 65 godina

– trošak za zdravstvenu zaštitu kod izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite: obiteljske (opće) medicine, ginekologije i dentalne medicine

– trošak za izdavanje lijeka po receptu

Pitate li se gdje je najbolje ugovoriti dopunsko zdravstveno osiguranje, odgovor je jasan – u Croatia osiguranju. Vrijedi svakog centa i pruža sve potrebno za što jednostavniji odlazak liječniku.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

IVAN RADELJIĆ, NOVI TRENER SLAVEN BELUPA, O PLANOVIMA, IGRAČIMA, BUDUĆNOSTI...

Želim da Koprivnica, baš kao u moje vrijeme, opet bude neosvojiva utvrda

Sudarila se dva automobila

FOTO Prometna nesreća na Podravskoj magistrali

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Sudarili se Opel i Peugeot ispred bolnice

problem u prekodravlju

Miljenko: “Međaš je prekopao državno zemljište, ljudi ne mogu do svojih posjeda”

NERADNI DAN

U Koprivnici se sutra ne naplaćuje parking

rogati konj

Generalićeva slika vrijedna 220 tisuća eura stiže u Đurđevac. Nepoznato je pod kojim uvjetima i u kakvom aranžmanu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati