Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Predstavljena knjiga “Meni je v Ludbregu lepo”

Pred gotovo punim parterom nove ludbreške dvorane proteklog je petka održano predstavljanje nove knjige Ludbrežanina Aleksandra Horvata, za prijetelje Aco.

Radi se o zbirci kolumni koje je sam Aco objavljivao u Ludbreškim novinama od 2018. do 2020. godine.

– Nekojima več celo leto, i više, pripovedam, da bumo od prve tri lete, znači od dve jezere osamnajste do dve jezere dvadesete, sa štiva z te zadnje novinske strane na kup deli i stisnuli v jenu lepu veliku pofarbanu knigu. I evo ga, to smo i napravili. I kaj da rečem. Srečen sam kaj je tak zišlo – rekao je u svom stilu sam autor.

U programu o autoru je govorila i književnica Božica Jelušić, urednica Ludbreških novina i urednica knjige Iva Havaić, jedan od grafičkih urednika Ludbreških novina i fotograf Miroslav Vađunec koji je zaslužan za vizuale u knjizi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI