Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Predstavnice Crvenog križa na edukaciji iz pružanja prve pomoći

Kako doznajemo u Gradu Đurđevcu, brojne volonterke i djelatnice Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac sudjelovale su na edukaciji za pružanje prve pomoći organizirane za voditelje podmladaka i mladih, kao priprema za školska natjecanja koja će se održati u ožujku.

-Edukacija je provedena 4. i 5. siječnja 2023. godine u Varaždinskim Toplicama i na njoj je sudjelovao 21 voditelj podmlatka i mladih iz županijskih osnovnih i srednjih škola. Također, tamo je održan tečaj realističnog prikaza ozljeda, na kojem je sudjelovalo šest osoba, a šminkeri su ujedno bili manekeni za vježbu prve pomoći voditeljima – navode iz CK i dodaju:

– Edukaciju iz prve pomoći vodila je licencirana predavačica iz Križevaca dr. Tara Golubić, a tečaj realističnog prikaza ozljeda djelatnica GDCK Koprivnica Božica Gašpar. Svi polaznici su dobili potvrde o završenoj edukaciji, prema Pravilniku o edukacijama Hrvatskog Crvenog križa.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI