Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Priključci su besplatni, a brzina interneta će biti svjetska

Gradi se optička infrastruktura na području grada Ludbrega i općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec. Time će se na više od sedam tisuća adresa na ovom području omogućiti brzi širokopojasni internet čije će brzine iznositi više od 100 Mbit/s. Realizacijom ovog projekta unaprijedit će se korištenje digitalnih usluga kao što su e-Građani, e-škole, e-zdravlje, a velike brzine i dostupnost interneta pridonijet će daljnjem razvoju poduzetništva i gospodarske djelatnosti te, općenito, povećanju kvalitete života.

Priključak na optičku mrežu se ne naplaćuje, a svi zainteresirani za izvedbu priključka na vlastitom objektu mogu se javiti na e-mail adresu: [email protected] Mreža koju će HT izgraditi bit će otvorena, što znači da će svi ostali operatori putem ove mreže, isto kao i HT, moći nuditi svoje maloprodajne širokopojasne usluge krajnjim korisnicima na području koje projekt obuhvaća.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KRIŽEVCIMA

Auto završio na krovu, vozač i putnici odšetali s mjesta događaja. Jedan teško ozlijeđen

MEĐIMURSKI PODUZETNIK ČEKA NOVI GUP

Garaže vile Lendvaj se uskoro ruše, zgrada i dalje na čekanju


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati