Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Radionica o Harryju Potteru okupila 13 mališana 

U Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica održana je prva od dvije ljetne radionice u Ciklusu programa za mlade „Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici“. U susretu pod nazivom „Ljetni praznici u Hogwartsu“ sudjelovalo je 13 polaznika. Tematika je ovaj put bila vezana uz školske predmete u čarobnjačkoj školi Hogwarts. Sudionici su učili o starom vikinškom pismu – runama, izradili vlastito „čarobno“ pero za pisanje i na prigodnom boomarkeru ispisali svoje ime runskim znakovima, a natjecali su se i u već tradicionalnom tematskom kvizu u kojem su ponovno pokazali odlično znanje te osvojili prigodne nagrade.

– Sljedeća, druga ljetna Harry Potter radionica održat će se 23. kolovoza 2022. s temom „Povratak u Hogwarts“, kad polaznike ponovno očekuje puno dobre zabave i druženja, uz knjige i čitanje! Ako imate između 11 i 19 godina i zanima vas ova tematika, pratite obavijesti iz knjižnice kako biste na vrijeme poslali svoju prijavu – poručuju iz Knjižnice Fran Galović.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ONA JE JEDNA OD 2399 HRVATA ROĐENIH NA RIJEDAK DATUM

Dunja je šesnaestogodišnjakinja koja danas slavi svoj četvrti rođendan

Već će ove godine stvarati hlad

Radnici Komunalca bolesne lipe zamijenili stablima javora

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati