Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
STIPENDIJE ZA REDOVNE STUDENTE

Raspisan natječaj za stipendije, glavni kriteriji uspjeh u školovanju, ali i socijalni status

Studenti koji dolaze iz obitelji s nešto manjim primanjima, mogu se prijaviti na natječaj za stipendiju koji je raspisala županijska gospodarska komora. Zaklada HGK-Županijske komore Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Koprivničko-križevačke županije nižeg socio-ekonomskog statusa za akademsku godinu 2023./2024. U planu je dodijeliti 5 stipendija u iznosu od  200 eura mjesečno do završetka studija. Uvjet za obnovu stipendije je upis naredne godine.

Kandidatima s  prebivalištem na području Koprivničko-križevačke županije u trajanju od 2 godine prije dana podnošenja prijave za stipendiju, vrednuje se socio-ekonomski status i uspjeh u školovanju ili studiju, a način bodovanja prijava i dokumentacija koju je potrebno priložiti može se pronaći na web adresi: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-koprivnica.

Prijave za dodjelu stipendije dostavljaju se najkasnije do 19. studenoga 2023. godine, a sve dodatne informacije vezane za prijavu na Natječaj mogu se dobiti putem e-maila: zaklada.koprivnica@hgk.hr ili zaklada.hgk.koprivnica@gmail.com.

Od osnivanja Zaklade 2007. godine osnivači Zaklade i gospodarski lideri ovog kraja – Podravka d.d. Koprivnica, Radnik d.d. Križevci, Hartman d.o.o. Koprivnica i Rasco d.o.o. Kalinovac uz  podršku Hrvatske gospodarske komore kontinuitetom dodjele  stipendija podupiru i motiviraju studente  s područja Koprivničko-križevačke županije.

– Osnivači Zaklade odlučili su da ove godine glavni kriterij za dodjelu stipendija  bude socijalni status studenta i obitelji kako bi se pomoglo onima kojima je zbog nedostatnih prihoda studiranje na željenom studiju teže dostupno – napomenuli su iz Komore.

FOTO ILUSTRACIJA

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OPĆINA KALINOVAC:

Komunalni redar vrši kontrolu čišćenja snijega, izbjegnite novčane kazne

cilj je plasman od pete do sedme pozicije

Markulin potvrdio naše napise: Radi se na novom travnjaku i stadionu, to su kapitalni projekti

Firefighter Stair Challenge

Koprivnički vatrogasci sudjelovali u humanitarnoj utrci u Zagrebu

obilazi 36 stajališta već punih 15 godina.

S radom kreće novi bibliokombi Gradske knjižnice

RIBIČKIM TURNIROM U TORČECU "SLAVI PRVI ROĐENDAN"

Branimir Dolenec: Druženjem želim zahvaliti svima koji su pomogli prije godinu dana

Spriječili veću štetu

FOTO Kućanski aparat uzrokovao požar u kupaonici, intervenirali vatrogasci i policija

Upišite pojam koji želite pretraživati