Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Roditelji u strahu: Ovakvi golovi na igralištu opasni su za našu djecu!

U Područnoj školi Đurđic postavljeni su novi golovi s mrežama na betonskom igralištu, o čemu su iz Osnovne škole Vladimir Nazor Križevci, pod čijom je ingerencijom ova područna škola, i obavijestili na službenim stranicama na društvenim mrežama. I dok su na stranicama same škole ograničili komentare korisnika, ispod podijeljenih objava drugih stranica i profila brojni građani iskazali su zabrinutost, budući da su golovi postavljeni ispod čeličnih konstrukcija već postojećih koševa.

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Ovo može postaviti čovjek koji pojma nema što je ovom montažom učinio, opću opasnost za sve korisnike – piše u jednom od komentara.

– Ovo ne da se kosi s pravilima struke, već i sa zdravom pameću. Konstrukcija koša unutar gola potencijalno je opasna za one koji će se na tom mjestu igrati – otprilike bi zvučao konsenzus mještana koji su očigledno zatečeni viđenim.

Podravski je obišao mjesto događaja gdje smo navedene golove i koševe zatekli u stanju prikazanom u objavi. Iako je vidljivo kako su golovi novi, a koševi dotrajali, nismo mogli procijeniti stvarnu opasnost prilikom korištenja navedenih sprava.

Igor Brkić: Opasnosti nema

Odlučili smo kontaktirati ravnatelja Osnovne škole Vladimir Nazor Igora Brkića, koji nam je rekao da brige oko sigurnosti na spomenutom igralištu nema.

5

– Ta je škola napravljena oko 2005. godine kada su i golovi na igralištu bili istovjetni današnjima, također uz te iste koševe koji su i danas tamo. Sada nismo napravili ništa drugo nego zamijenili stare golove novima. Sigurnost djece nam je na prvom mjestu i ne bismo dozvolili da se ikome išta desi. Ukoliko se ispostavi da postoji opasnost, to će biti otklonjeno, škola će se o tome pobrinuti – zaključuje Brkić.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PODRAVSKI NA PRIPREMAMA S KOPRIVNIČKIM PRVOLIGAŠEM

FOTO U ‘austrijskom raju’ sa slavenašima i Betis iz Seville, ovdje su bili Leipzig, Basel, čak i Liverpool

teška prometna na podravskoj magistrali

FOTO/VIDEO Sudarili se Mercedes i moped, vozača hitna prevezla u bolnicu

Tragedija u prekodravlju

UPRAVO U požaru kuće poginuo muškarac, policija obavlja očevid


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati