Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

S radom napokon krenula Dječja igraonica

Problem nedostatka vrtića, odnosno obrazovne ustanove za predškolsku djecu u prigradskom naselju Carevdar napokon je riješen ovih dana.

Kao što je bilo i najavljeno, u sklopu novoobnovljenog Društvenog doma proradila je i Dječja igraonica kao kraći program odgojno-obrazovnog rada s djecom predškolskog uzrasta. Igraonica ujedno funkcionira kao knjižnični stacionar i to u sklopu Gradske knjižnice Franjo Marković.

Kako su nas izvijestili iz gradske uprave, radi se o prostoru od 45,50 m2 koji je Grad Križevci dao na korištenje Gradskoj Knjižnici kako bi se uredio i opremio prostor za djecu od tri do sedam godina u kojem će oni, uz stručno vodstvo, kvalitetno provoditi svoje vrijeme i ujedno razvijati svoju ljubav prema knjigama.

Ovu igraonicu trenutno pohađa šestero djece. Prostor je opremljen adekvatnim namještajem, didaktičkim igračkama, knjigama i drugom potrebnom opremom za odvijanje programa, a osim veće prostorije za obavljanje djelatnosti, tu su još i mala čajna kuhinja i sanitarni čvor.

Knjižnični stacionar bit će otvoren za mještane Carevdara i okolice svakog utorka i četvrtka od 9 do 12 sati i unutar toga će dječja igraonica raditi od 9.30 do 11.00 sati. Na usluzi svima bit će educirana knjižničarka, objavili su iz Grada.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI