Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Školarci će na početku nove školske godine dobiti željenu dvoranu

Dožupan Ratimir Ljubić obišao je radove na izgradnji školske sportske dvorane u Kloštru Podravskom, a u obilasku su mu se pridružili načelnik Općine Siniša Pavlović, županijski vijećnik Ivan Čupen i ravnatelj škole Mirko Šandrovčan. Radovi na izgradnji dvorane vrijedne 12 milijuna kuna, a koju zajednički financiraju Županija i Općina , napreduju predviđenom dinamikom.

-Nova će dvorana uvelike podići uvjete školovanja i rada za učenike i nastavnike te omogućiti kvalitetniji standard života svih mještana – naglasio je dožupan Ljubić.

Načelnik Pavlović zahvalio je Županiji na inicijativi i partnerstvu te dodao kako će dvorana značajno doprinijeti bogatijem društvenom i sportskom životu.

-Radovi su u završnoj fazi i trajat će do kraja srpnja nakon čega krećemo u ishođenje uporabne dozvole. Školarci će na početku nove školske godine dobiti željenu dvoranu, a svi mještani će zahvaljujući ovoj investiciji dobiti idealan prostor za sportske aktivnosti – kaže Siniša Pavlović.

Dožupan Ljubić i općinski čelnici obišli su i radove na aglomeraciji u sklopu kojih će sva kućanstva na području Općine dobiti mogućnost priključka na kanalizacijsku i vodovodnu mrežu.

-Vrijednost radova na području naše Općine je 130 milijuna kuna, a s tom investicijom sva naša naselja će biti pokrivena potrebnom komunalnom infrastrukturom – kaže Siniša Pavlović.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

U popularnom prehrambenom proizvodu otkrivena tvar štetna za zdravlje

Povećanje primanja i datum isplate

HZMO ima važnu obavijest za sve umirovljenike

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati