Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Snježanu šokirao prizor: Pripadnici nacionalne manjine porazbacali su glomazni otpad!

Snježana Nemec iz Gibanične ulice nije bila jedina koja nam se prošlog  ponedjeljka javila s problemom koji je imala sa smećem koje je bilo pripremljeno za odvoz glomaznog otpada. Smeće je Snježana uredno pripremila u crne vreće, no drugi se dan po povratku s posla nemalo šokirala, budući da je svo smeće bilo porazbacano ispred kuće.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Ogorčena sam i ljuta. Smeće sam stavila ispred kuće dan ranije kako bi netko možda uzeo što mu treba. No, tko god je došao prekopavati po njemu, sve je porazbacao, zbog čega smo imali duplo više posla – pojadala nam se Snježana, rekavši kako tako porazbacano smeće djelatnici komunalnog poduzeća neće htjeti uzeti.

Otpada je zaista bilo mnogo, a sve se godinama nalazilo u kući čiji su prijašnji vlasnici sve čuvali. Iako Snježani nije bilo druge nego da ponovno svo smeće počisti, ovom je prilikom htjela upozoriti građane da pripaze da ne bi završili kao ona. Odvoz glomaznog otpada bio je najavljen za utorak, a kako smo doznali od drugih susjeda, po smeću su kopali pripadnici nacionalne manjine.

– Nije meni problem da se uzme što nama ionako ne treba, zato smo sve i stavili na ulicu dan ranije, ali zar je previše očekivati određenu dozu kulture? Na kraju sam ja odgovorna za to smeće i samo se nadam da će, nakon što počistimo i ponovno stavimo u vreće, iz komunalne tvrtke htjeti ga odvesti – zaključila je Snježana.

Dan nakon planiranog odvoza ispred Snježanine kuće sve je bilo čisto, zbog čega ostaje za pretpostaviti kako su otpad na kraju i na svu sreću preuzeli.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI