Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Što vam donosi prosinac: Blizanci će biti nezadovoljni poslom, strijelci u konfliktu

OVAN

Mnogo je bolja i optimističnija energija ispred vas u ovom mjesecu. Ako niste zadovoljni svojim poslom, sada je vrijeme da ga promijenite ili pokrenete svoj vlastiti biznis. Ako niste završili svoje započeto učenje i usavršavanje, sada je pravo vrijeme da to ponovno obnovite i pokrenete. U svemu ćete imati partnerovu podršku. Slobodni ovnovi u ovom mjesecu ostat će i dalje slobodni. Posvetite više pažnje svom imunitetu, više odmarajte i spavajte. Čuvajte se prehlade i virusa.

BIK

Vi biste najviše voljeli da u ovom mjesecu uživate i odmarate se uz prazničnu atmosferu. Ipak, u prvoj polovici mjeseca trebate pozavršavati mnoge obveze. Moguće je da pojedini bikovi imaju privatnih problema pa će biti dekoncentrirani kada su obveze i posao u pitanju. Pojedine osobe mogu biti ljubomorne u vezi. Dok to ne prelazi granicu normale, sve može biti i pozitivno i pokrenuti vašu vezu nabolje. Kada je zdravlje u pitanju, pripazite na želudac.

BLIZANCI

Kod vas će cijeli mjesec biti retrogradni Mars pa možete imati problema i previše nejasnih situacija na poslu. Mnoge vam se stvari ne sviđaju pa vam pada na pamet da potražite dodatni ili drugi posao. Mnogi će htjeti pokrenuti vlastiti biznis. Ipak se preporučuje da ne donosite ishitrene odluke već pričekajte neke povoljnije periode u idućoj, 2023. godini. Ne preporučuju se ni neki veći financijski izdaci, pripazite na troškove. Nemojte se vraćati u prošlost s bivšim partnerima. Ostanite u sadašnjosti i njegujte navike koje ste donijeli u ovoj godini. Slobodni će ući u neku vezu koja može potrajati do sredine siječnja. Zdravlje vam je dobro.

RAK

Dragi rakovi, kod vas je u poslovnoj atmosferi i napornom radu tijekom cijele godine pokrenuta želja za velikim i moćnim uspjesima pa su pojedini rakovi krenuli u nova izučavanja ili stjecanje nekih novih certifikata i novih znanja. Što se tiče financija, u dobroj ste poziciji i možete očekivati veći priljev novca u drugoj polovici mjeseca. Emotivna situacija zahtijeva dosta strpljenja bez nekih naglih odluka. Pojedine osobe mogu se povući i preispitivati svoje emocije i odnose u kojima se nalaze, ali sve zaključke i odluke donosite u sljedećoj godini. Zdravlje je stabilno.

LAV

Prosinac u poslovnoj sferi može donijeti zadovoljstvo i želju za napretkom. Mnogi lavovi koji su tijekom godine jurili i poslovno se pretrpavali da bi što više postigli i imali bolje financije, trebaju napraviti mali predah i razmotriti prioritete. Opustite se jer će vam biti potrebno mnogo energije u idućoj godini. Lavovima u vezi ili braku slijede lijepi trenuci pa je moguće i neko putovanje. Ako ste slobodni, onda je moguć susret s bivšim partnerom pa vam se preporučuje da dobro razmislite prije nego mu ponovno date šansu.

DJEVICA

Drage djevice, vas u prosincu dočekuje dosta obveza, pretrpanost poslom i kod pojedinih ne baš dobra situacija kada su neke financijske obveze u pitanju. Pojedini mogu imati iznenadne troškove, dok neke imaju dosta nagomilanih računa, što vam nije svojstveno, ali ipak se događa. Emotivna situacija dosta je nejasna zbog retrogradnog Marsa koji unosi nemir i konflikte s voljenom osobom pa i s dragim ljudima. Moguće je da će sukobi biti oko financija i kako raspolagati njima. Bilo bi dobro, ako do sada niste uspjeli, da u ovom mjesecu stavite sebe i svoje potrebe na prvo mjesto.

VAGA

Zbog retrogradnih planeta, vaš uspjeh i očekivane promjene na bolje prebacuju se u 2023. godinu. Razočaranje vas ne vodi nikuda pa se ne živcirajte, jer već od druge polovice siječnja dobivate svoju poziciju i povećanje financija naspram pozicije. Dobro obratite pažnju na poslovne suradnike i njihove neke zahtjeve, jer na kraju možete uvidjeti da ste samo iskorišteni. Mnogo bolji period za karijeru je druga polovica siječnja. Emotivno vas čeka dosta uspješan mjesec s dragim ljudima i okolinom. Pojedine vage mogu putovati, dok neke mogu uživati u lijepom druženju s prijateljima i dragom osobom. Slobodne u drugoj polovici mjeseca čeka zanimljiva veza.

ŠKORPION

Mnogi škorpioni u drugoj polovici prosinca razriješit će poslovne probleme i podići se na bolju i sigurniju poziciju. Financije su dosta dobre pa se opustite i malo uživajte. Ako niste u vezi, nema potrebe da ishitreno ulazite u vezu samo zato što ste sami, a da niste dobro upoznali partnera. Zauzeti škorpioni mogu imati sreće jer će se partner baš potruditi da vas usreći i zadovolji. Bilo bi dobro da podijelite emocije i posjetite svoje bliske osobe. Zdravlje je dosta dobro.

STRIJELAC

Dragi strijelci, u ovom mjesecu možete biti zadovoljni, posebno kada su financije u pitanju. U poslovnom okruženju mogući su konflikti, no najbolje je da ih izbjegnete. Došlo je vrijeme da se izborite za svoja prava i prioritete u vezi ili braku. Mnogima će druga polovica mjeseca biti puna romantičnih emocija. Partnera podržavate u potpunosti i razumijete. Neki bi mogli imati konflikte s rodbinom ili nekim osobama u okruženju pa budite oprezni i ne donosite sud. Zdravlje je dosta stabilno.

JARAC

Ovaj mjesec donosi vam poslovne završetke. Vrlo je bitno da napravite balans između privatnih stvari i poslovnih obveza kako bi vas problemi zaobišli. Mnogi jarci mogu dobiti povoljne vijesti iz inozemstva pa čak i otputovati na nekoliko dana. Slobodni jarci će vjerojatno i ostati slobodni jer žele uživati i opustiti se bez nekih obveza. Zdravstvena situacija dosta je dobra.

VODENJAK

U ovom posljednjem mjesecu u godini trebate dosta odmarati jer vam je studeni bio dosta naporan, stresan i težak. Potrudite se izbaciti nagomilanu negativnu energiju iz sebe, vi znate što vam odgovara, pa to i radite. Mnogim vodenjacima će svanuti od ožujka 2023. kada ih napusti Saturn tako da treba još malo strpljenja. Emotivno se ne preporučuje da donosite nagle odluke. Usmjerite se na sebe i svoje prioritete i pokušajte izbjeći sve konflikte. Slobodni se mogu povući i biti dosta melankolični, nezainteresirani za druženje i susrete s drugim ljudima pa mogu očekivati da i ostanu sami.

RIBE

Možete postati nesigurni na poslu zbog sumnje jesu li nadređeni zadovoljni vašim radom. Pokažite inicijativu i iskomunicirajte s kolektivom i nadređenima kako biste bili mirni. Emotivni život u prvoj polovici mjeseca može biti dosta pod aspektom sumnje i ljubomore i nije isključeno da vam vaša intuicija ukazuje na to. Ne donosite ishitreno rješenje, već pokušajte problem riješiti iskrenim razgovorom. Prava istina ipak će izaći na vidjelo. Pripremite se za praznike i uživajte. Slobodne ribe ostaju slobodne i uživaju u svom domu i lijepoj atmosferi.  (atma.hr)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

POPULARNA BOŽIČNA ZVIJEZDA

Raste pola godine, a za Božić uvijek procvjeta

OD KOGA/ČEGA BJEŽI!?

Ludbreškom Podravinom sinoć lutao pajcek

KOGA VODITE?

Wellness programi u Spa centru Cerine – maksimalan užitak i mir kakav zaslužujete

BELUPO sudjelovaO u dobrovoljnoj akciji Čep za lijek.

Farmaceutskom divu zahvalnica za prikupljenih pola tone plastičnih čepova

VIDEO

Ova je čarobna snimka nastala jutros u snijegom prekrivenoj Podravini

Opasan po zdravlje pojedinaca

Lidl ima važnu obavijest za kupce jednog popularnog božićnog proizvoda

Upišite pojam koji želite pretraživati