Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Teta iz pakla: Tukla nećaka, vrijeđala ga i maltretirala…

Koprivnička „teta iz pakla“ pravomoćno je kažnjena s 280 eura kazne jer se nasilnički ponašala prema svom nećaku. Plati li kaznu u roku, može joj biti smanjena na 187 eura. Imala je priliku žaliti se na presudu, no priznala je prvostupanjsku presudu kojom je okrivljena.

– Ona je 3. listopada 2021. u 12 sati u Koprivnici ponovila nasilničko ponašanje u obitelji prema nećaku. Prvo ga je fizički napala tako da ga je gurnula u sobu, udarila otvorenim dlanom po lijevoj strani lica, nogom u njegovu desnu potkoljenicu i šakom u glavu – piše u obrazloženju presude te se dodaje da ga je pritom vrijeđala pogrdnim riječima:

– Đubre, lažov, je*o ti otac mater koji te napravio i slično… – a to je kod imenovanog izazvalo povredu dostojanstva i uznemirenost, tvrdi Sud. Uz navedenu novčanu kaznu, ova će već ranije prekršajno kažnjavana teta morati platiti i troškove sudskog postupka u iznosu od 30 eura. Za plaćanje kazne ima rok od tri mjeseca, a uplati li na vrijeme, znači da će joj se priznati i dvije trećine kazne. (ib)

FOTO: ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI