Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Trbus: 17 smo godina gradili ovakav tim

Uoči Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, gradonačelnik Mario Rajn održao je prijem za djelatnike i volontere Gradskog društva Crvenog križa Križevci. Riječ je o tradicionalnom prijemu kojem su ove godine prisustvovali djelatnici i volonteri koji su cijele prošle i ove godine sudjelovali u provedbi akcija cijepljenja u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca.  Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Antonija Pukec osvrnula se na provedene akcije cijepljenja:

– Redovito smo s volonterima i djelatnicima dijelili upute kako spriječiti širenje Covida 19, a održane su i 23 akcije cijepljenja protiv koronavirusa. U akcijama je sudjelovalo 20 volontera i djelatnika koji su u navedenom periodu volonterski odradili dodatna 193 radna dana, odnosno izdvojili su ukupno 1580 sati svojeg slobodnog vremena i usmjerili ga na dobrobit cjelokupne lokalne zajednice – rekla je Pukec.

– Kada smo organizirali ovu suradnju na cijepljenju, nikada nitko nije odbio ići, svi su se dobrovoljno javljali. Bilo je u početku dvije smjene po 7 ljudi u svakoj smjeni, bilo je subotama i ja mogu od srca reći da sam sretna što sam i ja doprinijela tome što sam kroz 17 godina izgradila jedan takav tim – istaknula je predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Đurđica Trbus.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Dovršeno je kriminalističko istraživanje

Pokušaj ubojstva kod Đurđevca: Ispalio metak u mladića (24) koji je sjedio u kombiju

NATJECANJE SE ODRŽALO U KUTINI

FOTO S njima nema šale, sestre Gabriela i Dorotea državne su prvakinje u boksu

Prijevara u tijeku

Hrvatska pošta ima važnu obavijest

Radi se o igru Loto 7

Koprivničanac pogodio “šesticu” i zaradio pozamašnu svotu

Ovaj se vjerojatno pripremao za post na Veliki petak

FOTO Upali mu u dom, i u škrinjama našli preko 100 kila ribe, slijedi optužnica

Uručeni novi ugovori iz projekata Zaželi - prevencija institucionalizacije

Za osam programa osigurano više od sedam milijuna eura

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati