Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
USKORO U KOPRIVNICI

Trgovački div je u potrazi za radnicima, posla ima i za umirovljenike

Talijanski trgovački lanac Eurospin, u potrazi je za novim radnicima. Imaju otvorene pozicije za prodavače, mesare, voditelje smjene, studente, voditelje trgovine, ali i za umirovljenike.

Poslovi za umirovljenike uključuju slaganje robe na policama, pomoć oko vaganja i rezanja suhomesnatih proizvoda i sireva, održavanje čistoće pulta i opreme, brigu oko ispravnog korištenja opreme i uređaja i oko dostupnosti ponude suhomesnatih proizvoda i sireva. Prijavu je moguće napraviti na stranicama trgovačkog lanca.

Talijanski trgovački div Eurospin uskoro će otvoriti vrata svoje trgovine u Koprivnici. Druga je to Eurospinova trgovina u Koprivničko-križevačkoj županiji, a prva, ona u Križevcima, izgrađena je još 2020. godine. Završni radovi su u tijeku, otvorenje je zakazano za prvi tjedan mjeseca rujna, a radnici su već odabrani. U 2022. godini Eurospin je otvorio dvije nove trgovine u Hrvatskoj te ih je trenutno 20, a u prosjeku je imao oko 380 zaposlenih.

Podsjetimo, Zakonom o mirovinskom osiguranju je propisano, da se korisniku mirovine koji se zaposli ili počne obavljati djelatnost na temelju koje postoji obveza na osiguranje, isplata mirovine obustavlja. Međutim, mirovina se neće obustaviti, ako je riječ o korisniku prava na starosnu mirovinu, odnosno prijevremenu starosnu mirovinu, koji je nastavio raditi ili se tijekom korištenja toga prava zaposli do polovice punog radnog vremena.

Korisnik mirovine koji namjerava raditi na temelju ugovora o radu i ujedno primati mirovinu koja mu je priznata, a da mu se ista ne bi obustavila, može s poslodavcem sklopiti ugovor o radu za nepuno radno vrijeme, stoji na stranicama Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

FOTO Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

POSAO U PODRAVINI I PRIGORJU

Rastući trgovački lanac traži mesare, prodavače i voditelje

POSAO U DRŽAVNOJ TVRTKI

HŽ Infrastruktura traži 16 radnika i 33 pripravnika!

RADOVI U LISTOPADU

HŽ ima važnu obavijest za sve putnike

ZDRAVLJE U VAŠEM VRTU

Sadi se u rujnu i bere sve do proljeća: Ovo je najzdravija salata na svijetu

OBAVIJEST ZA POTROŠAČE

Trgovački lanac iz prodaje povukao popularan proizvod zbog opasnosti za zdravlje djece

MISLI NA ZDRAVLJE

Ove jednostavne vježbe disanja učinkovito snižavaju visoki krvni tlak

Upišite pojam koji želite pretraživati