Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
TRAGEDIJA NA VEČERNJOJ MISI U CRKVI SV. NIKOLE U KOPRIVNICI

U crkvi punoj vjernika i pred očima supruge preminuo 71-godišnjak

Velika tragedija dogodila se u subotu u koprivničkoj crkvi Sv. Nikole biskupa, gdje je za vrijeme večernje mise preminuo stariji muškarac. Kako su nam ispričali očevici, nesretnik se neposredno prije početka mise, desetak minuta prije 18 sati, počeo gušiti i gubiti svijest, a da tragedija bude još veća, sve to pred očima supruge te prepune crkve vjernika, među kojima su bila i djeca.

– Najednom je počeo kašljati i krkljati, nije mogao doći do zraka, supruga se odmah uspaničila, počela je vikati „Ivica, Ivica”, a i ostali koji su se nalazili u blizini priskočili su u pomoć. Odmah su donijeli vodu, no on se već srušio i prestao disati. Polegli su ga na stolce, davali umjetno disanje, masirali srce, no bezuspješno – ispričala nam je svjedokinja nemilog događaja.

Kaže kako je odmah pozvana hitna pomoć, koja je došla u roku pet minuta. Kasnije je došla i policija.

– Reakcija hitne bila je stvarno brza. Oživljavali su ga pred svima gotovo jedan sat, ali nažalost, već je bilo kasno. Nakon nekog vremena došla je i policija, no spasa mu nije bilo, mogli su samo konstatirati smrt – rekla nam je naša sugovornica, koja je htjela ostati anonimna.

Napomenula je da je šok bio velik, jer je crkva bila prepuna vjernika, a gotovo nitko nije iz nje izašao za vrijeme drame koja se odvijala.

– Svi su gledali što se događa, svi su htjeli pomoći, ali sve je bilo uzalud. Supruga je vriskala, župnik Tomislav Petrić bio je sav izbezumljen, svi smo bili u šoku i izvan sebe. Mnogi su i plakali. Velika tragedija, što drugo reći – ispričala nam je gospođa koja ovako nešto u životu nije doživjela.

Kako doznajemo, nakon drame spašavanja, koja je trajala gotovo jedan sat, misa je, ipak, održana, ali trajala je kraće nego inače.

Da je riječ o prirodnoj smrti potvrdili su nam i iz PU koprivničko-križevačke, uz dodatak da je preminuli imao 71 godinu.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pola godine nakon poplava, stvari se ne miču s mrtve točke

Općinama isplaćena milostinja, poljoprivrednicima skoro ništa. Nasip će biti gotov za 10 godina

DRSKA KRAĐA USRED BIJELOG DANA

VIDEO Bračni par Vrbanić jedna obična šetnja koštala je nekoliko tisuća eura

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom lopova

Priključili se plastičnim crijevom na cjevovod i krali plinski kondenzat

OMILJENO MJESTO OVOG UMIROVLJENIKA SU GORICE U KOZAREVCU

VIDEO Franjo (83): “Orežem dva reda loze pa na gemišt, a ženi složim bambus!”

RADOVI U KLOŠTRU PODRAVSKOM IDU JAKO DOBRO

Plan je da tržnica proradi kroz godinu dana

JESTE LI ZNALI?

Stavite ovaj začin na krpelja i sam će pobjeći

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati