Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
NA 66. ROĐENDAN KOMUNALCA

U dječjem vrtiću Tratinčica posađen je Mirisni senzorni vrt

Mališani iz dječjeg vrtića Tratinčica, objekt Zvjezdica sa svojim odgajateljicama na 66. rođendan Komunalca uz pomoć djelatnika Komunalca i Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica posadili su sadnice i stvorili Mirisni senzorni vrt. Riječ je o senzornom kutku koji će imati vrlo pozitivne učinke na djecu kroz razvoj osjetilne percepcije kroz igru i brigu o biljkama.

Uz pomoć djelatnika Komunalca, Mirke Kompostirke i baka iz Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica, kopali su rupe, gnojili zemlju kompostom DomKo s naše Kompostane Herešin te sadili sadnice lavande, ružmarina, bosiljka i raznih vrsta cvijeća koje su za ovu priliku osigurali roditelji mališana.

U sklopu ove aktivnosti, mališani su pokazali vlastito znanje te naučili nešto novo oko sadnje i dohrane biljaka kompostom. Svojim primjerom pokazali su kako se odgovorno ponašati prema okolišu i kako doprinijeti očuvanju planete.

Mirisni senzorni vrt postat će svojevrsni kutak za opuštanje u kojem će djeca imati priliku promatrati prirodu, mirisati, diviti se bojama, kušati okuse, maziti biljke te osluškivati zvukove i tišinu prirode.

Na kraju druženje mališani su Mirki Kompostirki predali veliku kreativnu Eko čestitku koju su izradili zajedno sa svojim odgajateljicama kako bi čestitali 66. rođendan poduzeću Komunalac, Koprivnica.

FOTO Komunalac

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

DOSTAVILE KOMUNALCU 18 KILOGRAMA

Članice KUD-a Srce nastavljaju prikupljati plastične čepove u humanitarne svrhe

JUBILEJ

FOTO Udruga žena Otočka proslavila 10. rođendan

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

INVESTICIJA VRIJEDNA 130.000 EURA

FOTO Park u Goli dobio amfiteatar, dječje igralište i boćalište

U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

FOTO Zdravko Seleš predstavio nagrađenu zbirku poezije

SLAVI SE KRAJ SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

FOTO/VIDEO Maturantsko ludilo diljem Podravine i Prigorja

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati