Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Robin otvorio prvu trgovinu na području Međimurske županije

U Donjoj Dubravi otvoren Robinov 54. market

U Donjoj Dubravi, na adresi Trg Republike 23, u petak, 1. rujna, poduzeće Robin d.o.o. otvorilo je 54. market. Prodajna mjesta Robin trgovina nalaze se na području Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Zagrebačke županije, a Robin market u Donjoj Dubravi prva je Robin trgovina otvorena na području Međimurske županije.

Otvorenje je proteklo u veseloj atmosferi uz prigodne degustacije jela i pića, tamburaše i besplatne napuhance za mališane.

Market u Donjoj Dubravi ima 180 m2 maloprodajnog prostora, veliki parking, ulaz s dvije strane, a svojim kupcima nudi bogat asortiman od gotovo 5000 artikala.

Uz kompletan asortiman hrane, pića i kućanskih potrepština koji su u ponudi svake Robin trgovine, posebna pozornost posvećena je dijelu s povoljnim i kvalitetnim tekstilnim proizvodima te svakodnevnim svježim pekarskim proizvodima poput bureka, kroasana, peciva, kruha, hot-dogova, sendviča, ali i uz pečenu piletinu te buncek za ukusan gablec.

Iz Robin trgovina ističu kako je zadovoljan kupac njihov najvažniji cilj te da u tom pravcu usmjeravaju i svoju poslovnu filozofiju – veliki izbor proizvoda, povoljne cijene, ugodan ambijent trgovina i ljubazno prodajno osoblje. Također, pozivaju sve svoje nove kupce da se učlane u program vjernosti „Robin klub“ te ostvare mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri „Robin & partneri daju više 2023.“.

„Otvorenje novog Robin marketa u Donjoj Dubravi slijed je našeg rasta i razvoja i predstavlja novi izazov, ali i veliko zadovoljstvo. Sretni smo što smo otvorili prvi market u Međimurskoj županiji i nadamo se da ćemo se brzo udomaćiti na novom terenu. U ova ekonomski zahtjevna vremena, trudimo se svim našim kupcima osigurati što povoljniju ponudu proizvoda kako bismo im se odužili za njihovu vjernost“, rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Robin market u Donjoj Dubravi otvoren je od ponedjeljka do subote od 5:30 do 20:30 sati, a nedjeljom od 7 do 22 sata. 

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Mi bi prije kupili kajdanku Olivera Dragojevića neg Rogatog konja?

LIJEK ZA UGODAN I ZDRAV ŽIVOT

Novi termini vježbi u vodi za zlatnu dob

ROMAN SOVIĆ, VODITELJ ŠKOLE NOGOMETA O LOŠIM REZULTATIMA MLADIH SLAVENAŠA

“Uskoro ćemo imati bolesne mlade ljude ako se svi ne pozabavimo fenomenom modernih tehnologija”

Budite oprezni

Znamo kuda će ove subote ići divlje svinje

Završena policijska istraga

Nesvakidašnji incident s noževima u Križevcima, bio je pokušaj ubojstva

država će sufinancirati troškove boravka djece u vrtićima i do 50 posto

Subvencije su značajne, ali i nelogične. Bogata Gola dobit će više od siromašnih Hlebina

Upišite pojam koji želite pretraživati