Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U izgradnji kružni tok u Hrženici

Započeli su radovi na izgradnji kružnog toka u Hrženici nedaleko od Ludbrega, na raskrižju koje je u više navrata bilo proglašeno crnom točkom u ovom dijelu Varaždinske županije jer su se tamo često događale prometne nesreće. Radi se o raskrižju Ludbreške i Varaždinske ulice te jednom od glavnih pravaca prema Međimurju.

– Ovim kružnim tokom dobit ćemo uređeno raskrižje, a naravno da je najvažnija komponenta u svemu tome i sigurnost prometa na cestama. Ovo je bilo podosta problematično raskrižje i ovime smo taj problem riješili. Zahvaljujem Županijskoj upravi za ceste kao i Varaždinskoj županiji na podršci u realizaciji ovog projekta – rekao je Josip Jany, načelnik Općine Sveti Đurđ naglasivši izuzetno dobru suradnju sa spomenutim institucijama. Inače, radovi na izgradnji kružnog toka iznose 1,3 milijuna kuna s PDV-om, a dio iznosa financirat će i Općina Sveti Đurđ, kao i ŽUC Varaždinske županije u većem dijelu.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Tragedija u prekodravlju

UPRAVO U požaru kuće poginuo muškarac, policija obavlja očevid

đurđevački limitator

Kamioni šodra budu nas saranili

PROŠTENJE

FOTO Prugovčani slave blagdan svete Margarete


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati