Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PRIPREMA SE BOGAT PROGRAM

U novu godinu uz svima nam dobro poznat bend i tradicionalni vatromet!

Sve je duži popis gradova koji odustaju od novogodišnjeg vatrometa na Silvestrovo, no Koprivnica će vidljivo je to iz akata gradonačelnika Mišela Jakšića, ipak ostati vjerna tradiciji i staru godinu, odnosno ulazak u novu, dočekati kao inače, uz osvijetljeno nebo u ponoć. Ovaj spektakularan i blistav događaj s kojim ćemo puni očekivanja zakoračiti u 2024. godinu koštat će nas 6300 eura. Najbitnija komponenta u najluđoj noći u godini je svakako bend, a za stvaranje vesele slavljeničke atmosfere ove godine će biti zaduženi domaći dečki iz Tragova.

Iz odluka gradonačelnika moguće je zaključiti da uzbuđenja u Koprivnici tijekom prosinca neće nedostajati, a gradska uprava priprema nam bogat božićni program koji garantira obilje radosti i zabave. Detalje istog će predstaviti na tiskovnoj konferenciji gdje će biti otkriveno i tko će nas sve i na koji način uveseljavati u mjesecu pred nama.

Ono što je već poznato je da će iz gradskog proračuna biti uloženo oko 55 tisuća eura kako bi prosinac bio onakav kakav bi trebao biti, veseo i nezaboravan. Novo uređeni Zrinski i Jelačićev trg zasjat će punim sjajem uz pregršt novih ukrasa te velikim klizalištem. 

Za umjetničke nastupe izvođača u sklopu Koprivničke bajke iskeširat ćemo 24 tisuće eura, a dodatnih 10 tisuća eura koštat će organizacija koncerata. Dodatnih 20 tisuća eura u proračunu je osigurano za umjetničke izvođače u sklopu manifestacije Ususret novoj godini.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

VEČER FOLKLORA U GOLI

FOTO Prekodravci uživali u tradicijskim pjesmama i plesovima

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Degustira se gorički paprikaš, kulturnjaci i sportaši promoviraju svoje aktivnosti

Već drugi dan su probali što su napravili

FOTO Prvašići iz Podravskih Sesveta na nastavi domaćinstva učili su kako kiseliti krastavce

Raspisan je javni poziv

Ova općina za svako novorođenče jednokratno isplaćuje tri tisuće eura

Mališani iz Molvi istaknuli su se super rezultatima

FOTO Načelnik ugostio male olimpijce

ZBOG NADVOŽNJAKA I NEMARA RADNIKA IMAJU VELIKE PROBLEME

VIDEO Stanari ogorčeni: “Da se žaba popiša mi već plivamo, po dvorištima nam plutaju fekalije”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati